Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenský moderátor sa môže chváliť exotickou manželkou: Ay, caramba, tá je sexi!

Glenda López je manželkou známeho slovenského moderátora Jozefa Poláčka alias Jopa. Zobraziť galériu (4)
Glenda López je manželkou známeho slovenského moderátora Jozefa Poláčka alias Jopa. (Zdroj: G.L.)

BRATISLAVA/HAVANA - Fúha, je tu akosi horúco! Moderátor Jozef Poláček (43) alias Jopo je už niekoľko rokov šťastne ženatý s kubánskou speváčkou Glendou López (26). Tá vraj známeho Slováka očarila hneď na prvý pohľad. A niet sa čo čudovať. Stačí sa pozrieť na zvodný záber, ktorý exotická kráska zverejnila na sociálnej sieti a je úplne jasné, čím svojho manžela dostala. Veď je to poriadna sexica.

Jozefa Poláčka alias Jopa si pamätá azda každý milovník populárnej hudby. Práve on totiž dlhé roky sprevádzal markizáckou hudobnou šou Deka hity. Aktuálne je zo známeho slovenského moderátora uznávaný producent, ktorého pracovné cesty zaviedli až na ďalekú Kubu. Práve tam spoznal aj svoju manželku Glendu López, ktorá bola preňho láskou na prvý pohľad. 

A popravde, ani sa niet čomu čudovať. Natrafili sme totiž na Kubánkin dávny záber, na ktorom z nej doslova srší sexepíl. Zahalená vo veľkej bielej šatke, ktorá zakrýva len to najpodstatnejšie a zvodne napózovaná... No, týmto by zaujala nejedného muža. 

Glenda López, manželka Jozefa Jopa Poláčka, zverejnila na sociálnej sieti Facebook poriadne horúcu fotku.
Zobraziť galériu (4)
Glenda López, manželka Jozefa Jopa Poláčka, zverejnila na sociálnej sieti Facebook poriadne horúcu fotku.  (Zdroj: G.L.)

Viac o téme: Jozef Jopo PoláčekGlenda López
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu