Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jopo a Glenda: Rozvod?!

Jozef Jopo Poláček a jeho Glenda Zobraziť galériu (5)
Jozef Jopo Poláček a jeho Glenda (Zdroj: G.L.)

BRATISLAVA/HAVANA - Definitívny koniec?! V závere minulého roka sme informovali, že manželstvo Jozefa Jopa Poláčka (44) a Kubánky Glendy López (27) prechádza náročným obdobím. Najnovšie sa v kuloároch šoubiznisu šepká, že dvojica je už rozvedená. Topky.sk zisťovali, ako to je.

Už minulý rok sa v súvislosti s manželstvom Jopa Poláčka a Glendy López skloňovalo slovo rozchod. Dvojica si súkromie stráži, no nakoniec obaja priznali, že prežívajú náročné časy. „Krízy boli, sú a asi aj budú, ale vychádzame spolu,“ povedal nám v tom čase producent.


Šokujúci rozchod v slovenskom šoubiznise: Krach manželstva po 5 rokoch!?


Od týchto prvotných informácií uplynulo približne trištvrte roka a v kuloároch šoubiznisu koluje informácia, že dvojica je už rozvedená. Keď sme sa snažili tieto správy si overiť u samotného Jopa, spočiatku sa k akýmkoľvek otázkam staval odmietavo a nechcel túto tému vôbec komentovať.

Nakoniec sa však rozhodol všetko uviesť na pravú mieru. „Nie, nie sme rozvedení,” vyjadril sa pre topky. Či sa im podarilo manželstvo zachrániť, alebo je rozvod Slováka a Kubánky časovo náročný a komplikovaný, sme sa už nedozvedeli. Poláček sa totiž snaží súkromie si čo najviac chrániť. 

 

 

 
Viac o téme: Jozef Jopo Poláček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu