Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantné priznanie Juraška v priamom prenose: Toto sú prsia podľa môjho gusta!

Roman Juraško prezradil, aké prsia sa mu páčia. Zobraziť galériu (8)
Roman Juraško prezradil, aké prsia sa mu páčia. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tieto sú tak akurát! Roman Juraško (36) je neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho Telerána už nespočetne veľa rokov. Najnovšie v rannej šou spolu s kolegyňou Lenkou Šoóšovou (39) hostil exsuperstaristku Barboru Balúchovú (27). S ňou sa okrem speváckej kariéry rozprávali aj o jej vylepšených prsiach. No a práve táto téma moderátora trochu vyviedla z miery. Keď sa totiž chcel opýtať na veľkosť blondínkiných vnád pred zákrokom, tak sa zamotal, že nakoniec zo seba v priamom prenose dostal pikantné priznanie.

Pekné ženské prsia nenechajú chladným žiadneho muža. Svoje o tom vie aj ostrieľaný markizácky moderátor Roman Juraško. Ten totiž v pondelkovom Teleráne viedol rozhovor s exsuperstaristkou Barborou Balúchovou a reč prišla aj na jej vylepšené vnady.

V jednej z otázok sa však známy Slovák tak zamotal, až zo seba chtiac-nechtiac dostal poriadne pikantné priznanie. „Ja neviem, aké sú dvojky, trojky. Ja viem, že trojky sú také pekné, dvojky sú trochu menšie, v tvojom prípade si sa zmenila...“ snažil sa moderátor dostať z blondínky informáciu, aké prsia mala pred operáciou. No skôr, ako stihol dokončiť myšlienku, svojím rozprávaním rozosmial všetkých naokolo. „Teda určite sú menšie... Ja neviem, dvojky sú tak, trojky tak... No dobre,“ zareagoval na smejúcich sa kolegov Juraško, pričom názorne ukazoval veľkosti pŕs.

No a potom to prišlo: „Takže menej ako dvojka?“ opýtal sa moderátor. A v tom momente ho už okríkla Lenka Šoóšová, že taká veľkosť je predsa akurát. Tým zároveň tmavovláska neúmyselne vyprovokovala kolegu k priznaniu, aké vnady sa mu páčia. „Ale ja som dvojkový typ, haló, ja som dvojkový typ, trojky sú už darček. To je v poriadku, úplne,“ vyhlásil pred celým Slovenskom moderátor. Jeho partnerka Diana Hágerová tak musí byť spokojná – jej krivky sú evidentne úplne podľa Romanovho gusta. 

 

 

Viac o téme: Roman JuraškoTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu