Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Milenci z Telerána Juraško a Hágerová prezradili detaily zo spálne: A nielen to...!

Markizácky párik Diana Hágerová a Roman Juraško. Zobraziť galériu (4)
Markizácky párik Diana Hágerová a Roman Juraško. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Otvorene prehovorili! Markizácki moderátori Roman Juraško (37) a Diana Hágerová (26) už spolu randia nejaký ten piatok. Presnejšie viac ako 3 roky. Hoci zo začiatku svoj vzťah dlho tajili, dnes nemajú problém o ňom otvorene rozprávať. Pre Topky prezradili nielen to, či plánujú potomka a svadbu, ale aj detaily z ich intímneho súkromia.

Vzťah Diany Hágerovej a Romana Juraška už nie je žiadnym tajomstvom. Markizácki zaľúbenci už spolu chodia viac ako 3 roky a vyzerajú naozaj šťastne. Dokonca ich vzťah nenarušil ani fakt, že obaja majú rovnakého zamestnávateľa a stretávajú sa tak denne aj v práci, či už v rádiu alebo televízii. Zaujímalo nás preto, či ich ani na chvíľu neprepadla tzv. ponorková choroba.

 „Ja milujem túto otázku, naozaj, lebo väčšina ľudí ma tento pocit. Možno sa to niektorým párom stáva, nám sa to teda nestalo.  Myslím si, že sa nám to ani nestane. Zrejme je to aj vďaka tomu, že síce pracujeme spolu, ale práve častokrát sa aj v práci stretneme častejšie ako doma, mám pocit. Pretože  niekedy je toho tak veľa, že prídeš po náročnom dni domov a ľahneš si rovno do postele a spíš. Vtedy nemáš pocit, že aha, zase je tu, vadí mi, nie nevadí mi, lebo si užívaš aspoň tie chvíle, kedy si spolu môžete ľahnúť do tej postele“ odvetila Hágerová, ktorá spolu s Juraškom priznala, že hoci spolu chodia už dlhšie, dieťatko neplánujú, ale zjavne by sa mu ani nebránili. Veď, vek už na to majú...

„Kedysi by sme boli obaja už starí mládenci, tá doba sa šialene mení. Ale my sme už obaja veľkí a dospelí ľudia, a keď bábätko príde, budeme radi, ale nejako to neriešime,“ priznal Roman, ktorý sa svojej polovičky ihneď spýtal, či sú tehotní: „Nie, nie sme,“ povedala s úsmevom Diana. Okrem toho nám dvojica prezradila, či plánujú svadbu a dokonca odtajnili aj intímne detaily zo súkromia. Aký majú rituál pred spaním, sa dozviete z videa.

Jurasko a Hagerova

Viac o téme: Diana HágerováRoman Juraško.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu