Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zrútená moderátorka Habancová: Vieme, čo sa dialo po pohrebe manžela!

Rodičia Lucie Habancovej (vpravo) sú moderátorke najväčšou oporou v týchto ťažkých dňoch. Zobraziť galériu (10)
Rodičia Lucie Habancovej (vpravo) sú moderátorke najväčšou oporou v týchto ťažkých dňoch.

BRATISLAVA – Prežíva najťažšie chvíle života! Lucia Habancová (33) minulý piatok prišla o manžela Dávida (†33), ktorý po ťažkom ročnom boji podľahol rakovine. V stredu ráno mu dala posledné zbohom v bratislavskom krematóriu. Tam jej boli najväčšou oporou rodičia, ktorí robili moderátorke spoločnosť aj dlhé hodiny po tom, čo svojho zosnulého partnera navždy odprevadila.


Zdrvujúca správa pre slovenskú moderátorku: Jej manžel podľahol rakovine!

Rozhovor s moderátorkou Luciou Habancovou v deň smrti manžela: Keď ešte netušila to najhoršie...


Lucia Habancová sa v stredu ráno rozlúčila s mužom svojho života. Smútočný obrad sa konal ráno o 9:30 v krematóriu v hlavnom meste, kde sa mamička 1,5 ročnej dcérky zrútila. Keby ju vraj pri klesaní rakvy do jamy nedržal otec za ruku, hodila by sa za truhlou svojho mŕtveho manžela. „Chcela som skočiť za ním,” povedala zdrvená moderátorka.

Po smútočnom obrade odišla brunetka spolu so svojimi rodičmi do petržalského paneláku, kde býva. Svokrovcov by sme však po jej boku hľadali márne. Lucia s nimi nevychádza dobre. Matka zosnulého dokonca neprišla ani na pohreb. Ba čo viac, viní nevestu za synovu smrť. Rozlúčky sa zúčastnil iba otec. 

Habancovej rodičia dcéru utešovali niekoľko hodín za múrmi jej bytu. Neskôr sa prezliekli do letných outfitov, smútočné oblečenie naložili do kufra auta a pobrali sa preč. Zronená brunetka tak ostala v hniezdočku, ktoré si zariadila s milovaným človekom, sama. Zrejme sa potrebovala s tragédiou vyrovnať sama v súkromí.

Viac o téme: PohrebLucia Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu