Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátorka Habancová, ktorej muž podľahol rakovine: Ocinko tu nie je... Najťažšie slová trojročnej dcérke!

Lucia Forman Habancová Zobraziť galériu (5)
Lucia Forman Habancová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Moderátorka Lucia Forman Habancová (34) prežíva v posledných rokoch veľmi ťažké obdobie. Najprv s manželom statočne bojovala proti zákernej rakovine, no pred rokom a pol mladý muž chorobe podľahol. Brunetka sa tak musela vyrovnávať nielen so stratou milovanej osoby, ale aj s faktom, že na výchovu malej dcérky Lary zostala sama. Naozaj srdcervúce chvíle však nastanú vždy, keď sa trojročné dievčatko začne pýtať na ocinka.

Moderátorka Lucia Forman Habancová v poslednom období dostávala od života jednu tvrdú ranu za druhou. Najprv jej manželovi Dávidovi diagnostikovali agresívnu rakovinu hrubého čreva s metastázami na pečeni a čiastočne na pľúcach a po dlhom boji v júli 2015 o svojho milovaného partnera navždy prišla.


Zdrvujúca správa pre slovenskú moderátorku: Jej manžel podľahol rakovine!


Dnes je brunetka na výchovu malej dcérky Lary sama. Zaujímalo nás preto, ako to dievčatá zvládajú. „Snažíme sa, zvykáme si, to sú asi také dve najvystížnejšie slová, ktoré tú situáciu nejako vystihujú, ale som vďačná za to, že tu je tá malá, lebo bez Larinky by som to naozaj nedala,“ priznala pre Topky.sk na premiére filmu Všetko alebo nič Habancová. 

Trojročnému dievčatku vraj známa Slovenka priznala, čo sa stalo. „Ja som jej neklamala, snažila som sa jej to nejakým spôsobom vysvetliť, samozrejme, že ona to ešte nechápe ako to vlastne v skutočnosti je, čiže vždy sa uspokojí s tým, že ocinko tu nie je,“ prezradila nám Lucia. „Ja som jej povedala, že mal ťažkú chorobu, bol chorý, nedalo sa s tým proste nič robiť. Tak isto, keď ideme okolo cintorína, tak ona vždy tak povie, že tu leží ocinko, ale je to proste chápané tým detským rozumom, takže...“ dodala bývalá tvár TA3.

Najťažšie chvíle však pre mamičku nastávajú, keď sa dcérka začne na otecka viac pýtať. „Mne to vždy trhá srdce, toto je asi jediná situácia a vec, ktorú ja nezvládam, takže vždy keď prídu otázky a oni vždy prídu, tak je to veľmi smutné a pre mňa ťažké. Ale nechcem ten život nejakým spôsobom pokračovať tým, že jej budem klamať. To nie, pretože to sa potom vráti a predsa len, už chodí do škôlky, potom príde škola a nebolo by to dobré,“ priznala Habancová. Viac sa dozviete z videa pod článkom.

Lucia Forman Habancová o manželovi

Viac o téme: Lucia Forman Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu