Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorka Habancová 3 týždne po smrti manžela: Na módnej prehliadke priamo na móle!

Lucia Forman Habancová sa cez víkend objavila na módnej prehliadke ako modelka v ružovom.  Zobraziť galériu (12)
Lucia Forman Habancová sa cez víkend objavila na módnej prehliadke ako modelka v ružovom. (Zdroj: Peter Lang/youtube.com)

BEŠEŇOVÁ - Pred krátkymi tromi týždňami sa moderátorke Lucii Forman Habancovej (33) zmenila najhoršia nočná mora na skutočnosť - navždy ju opustil jej manžel a otec malej dcérky Dávid (†33). No hoci by mnohí očakávali, že známa Slovenka bude ešte trúchliť a do spoločnosti sa jej veľmi nebude chcieť, cez víkend všetkých prekvapila. Objavila sa na módnej prehliadke... A navyše priamo v úlohe modelky.

Moderátorka Lucia Forman Habancová len pred tromi týždňami prežívala najhoršie chvíle svojho života. Zákerná rakovina jej totiž navždy zobrala milovaného manžela a otca jej malej dcérky Dávida. Práve preto hostia módnej šou, ktorá sa cez víkend konala v jednom zo slovenských aquaparkov, nedokázali uveriť vlastným očiam. 


Zdrvujúca správa pre slovenskú moderátorku: Jej manžel podľahol rakovine! 


Hoci by väčšina ľudí čakala, že mladá vdova bude len necelý mesiac po strate svojej polovičky trúchliť výlučne v súkromí, tá smútok premohla a objavila sa v spoločnosti. A to rovno v úlohe modelky. Obliekla si výrazne ružový overal z dielne svojej kamarátky – niekdajšej súťažiacej z projektu Tanec za milión – Dobravy Míčky Škvaridlovej, a ako profesionálka sa prešla po prehliadkovom móle. 

„Pozvanie na prehliadku sme prijali ešte obaja s manželom. Práve on ma povzbudzoval v tom, aby som dodržala sľub a napriek všetkému prišla odprezentovať Dobravine modely,“ vysvetlila Habancová svoje rozhodnutie zúčastniť sa prehliadky pomerne krátko po strate milovanej osoby. „V Bešeňovej som bola už pred dvoma rokmi, keď som bola tehotná a keď vznikla myšlienka fashion show v charitatívnom kontexte – známe mamy neznámym deťom,“ dodala moderátorka. 

Okrem nej sa po móle prešli aj iné známe tváre, napríklad rádiová spíkerka Dagmar Didiana Dianová, Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová, markizáčka Miriam Šmahel Kalisová či jojkárka Erika Barkolová. 


Prečítajte si tiež: 

Viac o téme: Lucia Forman Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu