Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Žena slovenského speváka ohuruje luxusnou postavičkou: Wau, toto telo má 44?!

Paľo Habera má doma krásnu ženu, modelku Danielu Peštovú. Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera má doma krásnu ženu, modelku Danielu Peštovú.

PRAHA - Dokonalé krivky! Žena slovenského speváka a známeho porotcovského kata zo SuperStar Paľa Haberu (53) je stále kus. Daniela Peštová (44) totiž zverejnila pred pár dňami na sociálnej sieti záber v sexi bikinách. Jej postavička ihneď všetkým vyrazila dych. Blondínka akoby nestarla a stále sa môže pýšiť telom bohyne.

Muži slintajú a ženy závidia! Krásna a celosvetovo známa partnerka slovenského speváka Paľa Haberu Daniela Pešová opäť potvrdila, že nestarne. Pred pár dňami zverejnila na instagrame fotografiu, ako sa vybrala do bazéna v sexi tmavých plavkách.

Blondínka mnohým svojim fanúšikom vyrazila dych. Katovi zo SuperStar je totiž čo závidieť. „Tvoje telo vyzerá presne tak dobre ako pred 25 rokmi,” znel jeden z mnohých komplimentov na Peštovej adresu. Aj vo svojich 44 rokoch vyzerá jednoducho úžasne a svojou dokonalou postavou zatieni bez problémov aj mnohé dvadsiatky.

Plné prsia, vypracované brucho, štíhle a dlhé nohy ako má Daniela, by chcela snáď každá žena. Mama troch detí Yannicka, Paula Henryho a Elly je podľa ohlasov na Instagrame vzorom pre mnohé v tom, že aj po troch pôrodoch a po 40-tke sa dá vyzerať ako bohyňa. 

Daniela Peštová ukázala luxusnú postavičku.
Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová ukázala luxusnú postavičku.

Viac o téme: Daniela PeštováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu