Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haberova dcéra je anjelsky krásna: Pozrite, veď je to celá Peštová!

Paľo Habera má doma takúto krásnu tínedžerku. Zobraziť galériu (10)
Paľo Habera má doma takúto krásnu tínedžerku.

PRAHA - Tá sa vydarila! Daniela Peštová (44) nie je jedinou kráskou v živote speváka Paľa Haberu (53). Na atraktívnu ženu totiž s pribúdajúcimi rokmi dozrieva aj dcéra prominentnej dvojice Ella (13), ktorá slávnej mamine akoby z oka vypadla. Vďaka vysokej, štíhlej postave, peknej tváričke a blonďavými vlasom má všetky predpoklady na to, aby išla v šľapajách svetovoznámej modelky. Čo poviete?!

Doma má svoju kópiu! Daniela Peštová je krásna žena, ktorá ani po rokoch nestratila nič zo svojho šarmu a sexepílu. Nečudo, že sa profesii modelky stále intenzívne venuje. Priamo pod nosom však blondínke rastie celkom slušná konkurencia. Dcéra Ella, ktorú porodila spevákovi Paľovi Haberovi, je totiž mamine každým dňom stále viac podobná. 

Tento fakt si uvedomuje aj samotná Daniela. Nedávno zverejnila na instagrame koláž svojej a dcérkinej tváre, čím chcela poukázať na to, ako veľmi sa podobajú. „Vždy som si myslela, že Ella toho zdedila dosť po svojom otcovi, ale vyzerá to tak, že som sa asi mýlila,” pripísala pod fotografiu modelka, ktorej dali mnohí fanúšikovia za pravdu.  

Trinásťročná tínedžerka má všetky predpoklady na to, aby bola vo svete modelingu úspešná. Ako Daniela v jednom z rozhovorov prezradila, isté skúsenosti už má. „Fotili sme spolu a má za sebou aj pár módnych prehliadok,” vyjadrila sa na margo toho Peštová. Anjelsky krásna dievčina má však podobne, ako jej otec, blízko i k hudbe. Zatiaľ teda nie je isté, ktorú oblasť šoubiznisu si vyberie, no môžeme s istotou povedať, že Pali sa pri odhánaní nápadníkov pekne zapotí. 

Daniela Peštová má v dcére Elle svoj vlastný klon.
Zobraziť galériu (10)
Daniela Peštová má v dcére Elle svoj vlastný klon.

Viac o téme: Daniela PeštováPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu