Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Diváci v kŕčoch od smiechu: Juraško v priamom prenose netušil, že je v zábere!

Roman Juraško si nevšimol, že ho sníma kamera, a tak sa divákom naskytol poriadne vtipný pohľad. Zobraziť galériu (5)
Roman Juraško si nevšimol, že ho sníma kamera, a tak sa divákom naskytol poriadne vtipný pohľad. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To si vážne nevšimol?! Roman Juraško (36) je ostrieľaným slovenským moderátorom. Veď markizáckym Teleránom sprevádza takmer každé ráno už dlhé roky. No aj jemu sa občas na televíznych obrazovkách prihodí nejaký ten úsmevný trapas. Jeden si počas priameho prenosu vyrobil aj dnes ráno. Nevšimol si totiž, že ho sníma kamera, a tak sa divákom naskytol pohľad na známu tvár, ako si napráva nohavice. A veru poriadne vtipným spôsobom. Pozrite si video!

Začiatok dňa spríjemňuje divákom Markízy relácia Teleráno. Jednou z neodmysliteľných tvárí rannej šou je Roman Juraško. No hoci sa za roky pôsobenia v televízii zaradil medzi ostrieľaných slovenských moderátorov, raz za čas sa aj jemu podarí vyrobiť si vtipný trapas. Dôkazom je napríklad aj dnešné vysielanie. 

V čase, keď si diváci mohli vychutnať najnovšie správy zo sveta športu, naskytla sa im aj ďalšia neopakovateľná príležitosť – pohľad na moderátora, ktorý sa v pozadí zvláštne kymáca, akoby predvádzal nejaký tanec.

V skutočnosti si však Juraško nevšimol, že je po celý čas na obraze a snažil sa vytiahnuť si nohavice. A teda poriadne vtipným spôsobom. Diváci sa totiž na záberoch poriadne zabávali. Video s „tancujúcim“ Romanom sa totiž už po pár minútach objavilo aj na fanúšikovskej stránke Telerána.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotného moderátora, či mu už o jeho prešľape a videu niekto povedal. „Jeeeeej! Všimol som si to až po vašom telefonáte,“ uviedol veselo. Na záberoch sa vraj naozaj pobavil. „Jasné, že som sa na ňom zabavil, je sranda vidieť, čo človek podvedome robí. Je to čaro živého vysielania, aspoň vidím, že máme naozaj pozorných divákov,“ povedal nám Markizák a dodal: „Ale medzi nami, tie nohavice boli fakt náročné na vyťahovanie!“

VIDEO: Roman Juraško si v Teleráne vyťahuje nohavice

Juraško v Teleráne

Viac o téme: Roman JuraškoTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu