Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hups, toto jej nevyšlo: Prešľap slovenskej moderátorky v priamom prenose!

Moderátorke Rádia Slovensko Adele Vavrušovej sa podaril v priamom prenose úsmevný prešľap. Zobraziť galériu (3)
Moderátorke Rádia Slovensko Adele Vavrušovej sa podaril v priamom prenose úsmevný prešľap. (Zdroj: SITA/Facebook A.V.)

BRATISLAVA - Čaro priameho prenosu je v tom, že ak sa náhodou vyskytne čo i len maličká chybička, späť sa už jednoducho vrátiť nedá. Najnovšie sa o tom presvedčila aj skúsená moderátorka zo slovenského rozhlasu Adela Vavrušová. Tej sa dnes ráno podaril milý prešľap. Keď totiž dohlásila Rádiožurnál, myslela si, že už ju nikto nepočuje. No mýlila sa. Celé Slovensko sa tak dozvedelo, že jej počítač SKAPÍŇA.

V našej krajine vládne v tomto období doslova tropické počasie. To začína zmáhať nielen ľudí, ale aj techniku. Teda minimálne v slovenskom rozhlase. Práve neposlušnosť elektronického vybavenia sa totiž dnes krátko po siedmej hodine ráno podpísala pod vtipným prešľapom moderátorky Adely Vavrušovej.

Ako informoval internetový portál mediaboom.sk, v dnešnom Rádiožurnále zaznelo niečo, čo sa na verejnosť rozhodne nemalo dostať. Moderátorka zrejme zabudla, že sa po krátkej zvučke opäť dostane do éteru. Po slogane - Všetko, čo je dobré vedieť - mala ešte zahlásiť informáciu o aktuálnom čase, no namiesto toho sa z rádia ozvalo: „Počítač skapíňa!“ Vzápätí si však brunetka zjavne uvedomila, čo sa stalo a dodala aj pôvodne plánovanú informáciu. 

Ako Vavrušová neskôr pre spomínaný portál prezradila, zamestnala ju technická chyba a neuvedomila si, že je ešte vo vysielaní. „Trošku ma neposlúchal počítač v štúdiu a v tom momente som úplne zabudla na to, že na konci rádiožurnálu mám ešte povedať presný čas,“ povedala ostrieľaná moderátorka, ktorá v rozhlase pôsobí už dlhých osem rokov.

„Niekedy sa takáto situácia prihodí aj moderátorovi, ktorý sedí za mikrofónom roky. Dúfam, že to poslucháči zobrali s úsmevom a mali príjemný štart do slnečného dňa. Uvedomujem si svoju chybu, ale niekedy asi netreba brať život príliš vážne. Stačí, že skapíňa počítač,“ dodala pre mediaboom.sk rádiová spíkerka. 

Viac o téme: RTVS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu