Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Plačkovej kariéra v Amerike: Takto dopadla naša HVIEZDA!

Zuzana Plačková chcela preraziť v USA. Z veľkých plánov však nakoniec nie je vôbec nič. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková chcela preraziť v USA. Z veľkých plánov však nakoniec nie je vôbec nič. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - S týmto nerátala! Zuzana Plačková (23) sa nikdy netajila tým, že by chcela preraziť aj za hranicami našej krajiny. Pred dvomi rokmi sa jej to malo aj splniť. Podľa avizovaných informácií si totiž mala zahrať v novom americkom horore. Novinka mala byť však už v týchto dňoch oficiálne dokončená. No faktom je, že od konca roku 2013 o nej vôbec nepočuť a naša silikónka za veľkou mlákou nakrúcať vôbec nebola. Zdá sa teda, že žiadna veľká americká kariéra sa nekoná.

Pred dvomi rokmi sa Zuzana Plačková chválila tým, že bude hviezdiť v americkom horore. V novinke s názvom Meat mala stvárňovať jednu z hlavných postáv, čo napokon dokazovalo aj jej meno, ktoré sa objavovalo pri každej jednej spomienke o filme. V zahraničí dokonca vyšiel článok, ktorý upozorňoval na to, že sa v snímke objaví aj prsnatá Slovenka.

V tom období bývalá reality hviezdička už snívala o tom, ako jej účinkovanie v nízkorozpočtovom krváku otvorí dvere do sveta amerického šoubiznisu. „Vďaka tomu sa mi budú azda rozbiehať aj ďalšie ponuky v Amerike,“ povedala vtedy pre Plusku Plačková, ktorá si napokon kvôli plánovanej ceste do USA dala urobiť aj väčšie silikóny. Vraj aby tamojším odhaľujúcim sa modelkám dokázala, že aj ona je poriadna playmate.  


Playmate Plačková už má megaprsia: Cítim sa na pi*u! 


No zdá sa, že z blondínkinej hereckej kariéry za veľkou mlákou nič nebude. Podľa avizovaných informácií mal totiž spomínaný horor uzrieť svetlo sveta už v týchto dňoch. No nestalo sa tak... Okrem upozornenia, že novinka bude prezentovaná v prvej polovici roku 2015, je posledná reálna zmienka o filme z decembra 2013. A odvtedy akoby sa pod zem prepadol. Žiadne nové správy, žiaden posun, absolútne nič.

Navyše, podľa našich zistení slovenská silikónka doposiaľ nebola vôbec ani na natáčaní. Blondínka pritom mala hviezdiť hneď v dvoch počinoch toho istého režiséra. Zdá sa však, že z veľkých plánov nakoniec nič ani nebude. Dôvodom je vraj fakt, že tvorcovia na vznik hororov nezohnali finančné prostriedky. Nuž, Zuzana, bude ti musieť stačiť aj Slovensko. 

Zuzana Plačková sa na sociálnej sieti Facebook pýšila tým, že si zahrá v novom americkom horore. Nič také sa však nakoniec nekonalo.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková sa na sociálnej sieti Facebook pýšila tým, že si zahrá v novom americkom horore. Nič také sa však nakoniec nekonalo.  (Zdroj: Facebook Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu