Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slováci vrátili úder Čechom: Rozhodnutie, ktoré sa našim bratom nebude páčiť!

Česká televízia Nova rozhodla, že Martin Pyco Rausch bude jediným moderátorom SuperStar. Zobraziť galériu (7)
Česká televízia Nova rozhodla, že Martin Pyco Rausch bude jediným moderátorom SuperStar.

BRATISLAVA/PRAHA - Vrátili sme im to! Tohtoročná SuperStar vyvolala búrlivé reakcie hneď v úvode, keď vysvitlo, že naši bratia si do poroty pretlačili až tri mená. S napätím sa preto očakávalo, ako to dopadne na moderátorských postoch. A tu skórujeme my. Televízii Nova sa totiž nepodarilo nájsť adekvátneho partnera ku skvelému Martinovi Pycovi Rauschovi (37), bude preto divákov reláciou sprevádzať sám. A zdá sa, že aj zo zákulisia sa bude ozývať Slovák. Bežným Čechom sa to páčiť asi nebude, ale majú jednoducho smolu.

V týchto dňoch už prebiehajú kastingy na ďalšiu česko-slovenskú SuperStar. Porota v zložení Paľo Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a Klára Vytisková tak už má plné ruky práce. Zvláštne ale je, že televízie sa zatiaľ oficiálne nevyjadrili k moderátorom. 

Topky.sk sa preto snažili v Markíze zistiť, kto bude stáť po boku Pyca, ktorého meno už oznámili dávno. Odkázali nás však na českú Novu, akoby doteraz netušili, kto vlastne bude programom divákov sprevádzať. My však už poznáme pravdu. „Moderátorom SuperStar je Martin Pyco Rausch,” oznámil nám Martin Šnýdr z PR oddelenia. 

Zdá sa teda, že v tomto máme nad Čechmi navrch. Evidentne nenašli pre nášho spíkra adekvátneho partnera či partnerku. Pravdou je, že medzi tvárami Novy nie je žiadne veľké meno. Leoš Mareš aj Libor Bouček kopú za konkurenčnú Primu, pre ktorú pracuje aj bývalý Pycov kolega Jakub Prachař. Naposledy bratia stavili na Zoru Kepkovú – po svadbe Hejdovú – z ranného vysielania, reakcie divákov však neboli príliš pozitívne. Namiesto ďalšej hanby sa tak kompetentní radšej rozhodli nechať moderátorský post v našich rukách. 

Zdá sa však, že slovenčina bude znieť aj zo zákulisia. Televízia Markíza totiž zverejnila fotografie Kamila Konkoľa práve z prebiehajúcich kastingov speváckej šou. „Túto tvár si zapamätajte! Je to náš nádejný redaktor a moderátor, ktorého čoskoro uvidíte aj v rámci SuperStar,” znel popis pri záberoch. 

Naši západní susedia nás teda síce prečíslili v rámci poroty, ale poriadne sme im to vrátili. Bežným Čechom sa to asi príliš páčiť nebude – najmä tým mladším, ktorí už majú s naším jazykom dosť problémy. Samotného Pyca však majú diváci celkom radi a uvidíme, ako prijmú jeho mladšiu slovenskú posilu. 

 

 

Viac o téme: SuperStarMartin Pyco Rausch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu