Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Znechutenie a nečakaná reakcia na intrigy: Toto sa v Nákupných maniačkach ešte nikdy nestalo!

Stylista Maroš Kočišík spravil to, čo doteraz nikdy. Zobraziť galériu (7)
Stylista Maroš Kočišík spravil to, čo doteraz nikdy.

BRATISLAVA - Doplatili na to! Uplynulý týždeň sa v jojkárskej šou Nákupné maniačky niesol v znamení intríg a negatívnej energie. Dievčatá mali zjavne po celý čas na mysli, že hrajú o nákup v hodnote 500 eur, a preto sa nestránili ani špinavých taktík. Svojim súperkám totiž dávali naschvál nízke body. A to poriadne rozhnevalo stylistu Maroša Kočišíka (32). Módny znalec preto urobil to, čo doposiaľ nikdy v celej histórii súťaže. V šoku zostali aj samotné súťažiace.

Jojkárske nákupné maniačky nie sú len zábavnou šou, ale tiež súťažou. A toto si evidente veľmi dobre uvedomovali aj posledné účinkujúce. Celý týždeň sa totiž niesol v znamení taktizovania a negatívnych reakcií. Veď namiesto toho, aby dievčatá outfity svojich súperiek objektívne hodnotili, vypočítavo si navzájom dávali málo bodov, čím si chceli zaručiť lepšie umiesnenie v tabuľke. 

To však nemali robiť. Poriadne tým totiž rozhnevali stylistu Maroša Kočišíka. „Nie som spokojný, ako tento týždeň dopadol. Nie som ani tak nespokojný s outfitmi, ako so spôsobom, akým ste sa navzájom ohodnotili a obodovali,“ začal sklamaný znalec módy, podľa ktorého by mala byť šou najmä o nakupovaní a príjemných chvíľach. Nie o tom, že si súťažiace robia naschvály. „Rozdiely v bodovaní sú také veľké, že som z nich naozaj nepríjemne šokovaný,“ povedal stylista.

Módny guru preto urobil to, čo doposiaľ nikdy v celej histórii šou. A poriadne prekvapené zostali aj samotné dievčatá. „Naozaj, mojou úlohou nie je vás súdiť, ja akceptujem, ako ste sa ohodnotili a nie som všemocný a nedávam body podľa toho, aby som zmenil poradie alebo zamiešal karty. I keď pravdou je, že som teraz udelil jednej z vás najvyšší počet bodov v histórii nákupných maniačok a budem sa z toho ešte veľmi dlho spamätávať,“ zahlásil Kočišík, ktorý po prvý raz vytiahol zo svojho talónu deviatku. Svojim hodnotením nakoniec poriadne zamiešal karty. A tak, hoci sa dievčatá svoje kolegyne snažili potopit, taktika sa napokon obrátila proti nim. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu