Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tento v Jojke definitívne skončil: Už zháňajú náhradu!

Maroš Kočišík Zobraziť galériu (6)
Maroš Kočišík (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Smutná správa pre fanúšikov! Posledné týždne sa už na obrazovkách televízie Joj neukazoval a čo sa doteraz iba šepkalo, je už aj definitíve potvrdené. Stylista Maroš Kočišík (35) na Kolibe skončil. V obľúbenej šou Nákupné maniačky už za neho podľa našich informácií hľadajú aj náhradu.

Veľká zmena v obľúbenej šou! Po troch rokoch odchádza jeden z obľúbených stylistov jojkárskej šou Nákupné maniačky. Reč je o Marošovi Kočišíkovi, ktorý sa už dlhšie neobjavoval na televíznych obrazovkách. Posledné diely hodnotil iba jeho kolega Marián Hornyák. Svoje rozhodnutie postrach nakupovania chtivých dievčat okomentoval na sociálnej sieti.

 „Keď som sa pred viac ako tromi rokmi rozhodol vyskúšať si prácu pred kamerou, nepredpokladal som, že to bude trvať tak dlho. Bola to skúsenosť, o ktorej som nikdy predtým nepremýšľal a ktorá bola pre mňa o to zaujímavejšia,” napísal Kočišík vo svojom rozlúčkovom statuse na Facebooku. „Nič však netrvá večne. Želám šou Nákupné maniačky, jej tvorcom a štábu veľa úspechov, spokojných účinkujúcich, ale aj sledujúcich. Ďakujem. Show is over,“ uviedol na záver.

Tento v Jojke definitívne
Zobraziť galériu (6)

Televízny stylista, ktorý si  pri mnohých maniačkách často neodpustil aj nejaké tie uštipačné poznámky, tak z obľúbenej módnej šou definitívne odchádza. Zaujímalo nás preto, či v Jojke majú za neho náhradu alebo v šou ostane iba jeho doterajší kolega Marián. „Momentálne prebiehajú kamerové skúšky s potenciálnymi adeptmi na stylistu. Výsledok diváci uvidia od novej pripravovanej sezóny,“ prezradila nám hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová. Nechajme sa  teda prekvapiť, kto sa po letnej prestávke stane novým módnym katom.

 

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu