Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Takáto bola vypapaná: Slovenská sexica priznala „tučnú“ minulosť!

Lucia Mokráňová bola pred rokmi pekná bacuľka. Dnes je z nej štíhla sexi kosť. Zobraziť galériu (7)
Lucia Mokráňová bola pred rokmi pekná bacuľka. Dnes je z nej štíhla sexi kosť.

BRATISLAVA – Fúha, to bola guľka! Finalistka markizáckej šou Farma 5 Lucia Mokráňová (22) počas súťaže pútala pozornosť svojou peknou tváričkou aj tip-top postavičkou. Aktuálne dokonca pracuje ako fitnes trénerka. Ako ale sama blondínka priznala, v minulosti boli jej krivky poriadne oblé a na svojom tele musela poriadne zamakať, aby vyzeralo tak sexi ako teraz. Pozrite, aká bacuľka bola predtým.

Dvojitá brada, plné líca i faldíky! Bývalú farmárku Luciu Mokráňovú si diváci pamätajú ako sexi blondínku, ktorá bola v markizáckej šou neprehliadnuteľná vďaka svojim dokonalým krivkám. Tie sa nebránila pred kamerami vystavovať na obdiv.

Bratislavčanka sa však kedysi k ideálnym mieram ani zďaleka nepribližovala. Na sociálnej sieti totiž zverejnila fotografie, na ktorých by ju spoznal asi iba málokto. Blondínka má na nich plnšie líca, dvojitú bradu a celkovo pekných pár kíl navyše.

Tieto zábery z minulosti použila Mokráňová ako motiváciu pre svoje fanúšičky a klientky. „Tak čo? Ešte stále budeš mať výhovorku, že to nejde? Tak to okamžite vypusť z hlavy a začni makať! Pretože ja viem, že keď sa chce, tak to ide. Áno, to som ja. Vyžratá jak sviňa. Dvojitá brada, hlava... a tie líca,“ napísala Lucia sebakriticky. 

Dnes ale kráska pracuje ako fitnes trénerka a popritom dostáva aj modelingové či herecké ponuky. Naposledy ju mohli diváci vidieť v markizáckom seriáli Rodinné prípady.

Premena Lucie Mokráňovej
Zobraziť galériu (7)
Premena Lucie Mokráňovej


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu