Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hnev na markizácku SuperStar: Strašné, čo si zas Česi dovolili na Slovákov!

Kompletná porota ďalšej série Česko Slovenskej SuperStar. Zobraziť galériu (6)
Kompletná porota ďalšej série Česko Slovenskej SuperStar.

BRATISLAVA – Ešte ani nezačala a už sa na ňu valí kritika! Televízia Markíza minulý týždeň zverejnila mená kompletnej štvorice, ktorá zasadne do poroty pripravovanej Česko Slovenskej SuperStar. A odvtedy plnia sociálne siete rozhorčené reakcie a tvrdá kritika. Fanúšikom šou sa vôbec nepáči, že nádejných spevákov budú hodnotiť až traja českí porotcovia. Navyše si naši západní susedia do zostavy pretlačili u nás v podstate úplne neznámu Kláru Vytiskovú (29). Akoby u nás nebolo dosť populárnejších interpretiek. Prečo toto v Záhorskej Bystrici vôbec dovolili?!

Toto nemá obdobu! Televízie Markíza a Nova pred pár dňami zverejnili kompletné zloženie poroty jesennej Česko Slovenskej SuperStar. Maximálnym prekvapením je, že v zostave sú traja Česi a len jediný Slovák, ktorý paradoxne tiež dlhodobo žije u našich západných susedov. 

Paľo Habera a Ondřej Soukup sa v súťaži naposledy objavili po boku Ewy Farnej – pomer česko-slovenských odborníkov na spev tak bol 2:1 v prospech početnejšieho národa, čo pôsobilo celkom spravodlivo. Tento rok sa ale za porotcovský stolík namiesto mladšej kolegyne vráti Marta Jandová, ktorá sa v šou objavovala v roku 2009. 

Čudné je, že pri týchto troch naši bratia neskončili. Do poroty ešte nanominovali Kláru Vytiskovú. A toto meno teda Slovákom naozaj nič nehovorí. Darmo brunetka pôsobí v kapelách Toxique a Neřež a v roku 2008 sa v Čechách stala objavom roka. 

Kompetentní spoza rieky Morava nám tak poriadne brnkli po nose. Nielenže majú v súťaži úplne zbytočnú prevahu, ale účasť neznámej speváčky na úkor nejakej našej umelkyne pôsobí ako totálny kopanec. „Nie je to fér! Jeden Slovák a traja Česi. Vôbec to nebude vyvážené. Hanba!“ rozčúlil sa pohoršený fanúšik na facebookovej stránke Markízy. „Mal by tam byť ešte aspoň jeden slovenský porotca a tá jedna Češka mi nič nehovorí, ani keď si ju vyhľadám cez Google. No hanba zas Slovákom,“ dodal ďalší. 

Pobúrených komentárov v tomto duchu je na sociálnych sieťach naozaj požehnane. Zisťovali sme preto v našej televízii, prečo súhlasili s takýmto – naozaj čudným – zloženímDôležité je, ako funguje porota ako celok a v tomto sa diváci naozaj majú na čo tešiť,” znela reakcia z úst hovorkyne Tatiany Tóthovej. Len aby to zas nedopadlo tak ako pri Talentmánii, kedy Alenu Šeredovú kvôli nudnosti celkom rýchlo vypoklonkovali... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu