Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas markizáckej porotkyne: SuperStar ešte ani nezačala, a už si urobila hanbu!

Klára Vytisková je novou členkou poroty v tohtoročnej SuperStar. Zobraziť galériu (8)
Klára Vytisková je novou členkou poroty v tohtoročnej SuperStar.

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Novou posilou tohtoročnej speváckej šou SuperStar je porotkyňa Klára Vytisková (30), ktorá je bezpochyby poriadne číslo. O tom, že nuda s ňou zjavne nebude, sa mohli presvedčiť už aj jej kolegovia. Tesne pred prvou klapkou si totiž vyrobila menší trapas.

Vystrkuje rožky! Mladá česká speváčka Klára Vytisková je úplným nováčikom medzi trojicou ostrieľaných porotcov Paľom Haberom, Martou Jandovou a Ondrejom Soukupom. Hneď na úvod šou však strhla na seba poriadnu pozornosť. 


Porotkyňa markizáckej SuperStar šokuje: Preboha, prečo ukazovala rozkrok?!


Osudným sa Kláre stal moment, keď sa posadila na porotcovskú stoličku. „Ale pozor, keď sa odrazíte na tejto stoličke, detičky moje, pozor....“ snažil sa vystríhať svojich kolegov Habera. No nestihol ani dopovedať vetu a Vytisková sa ako malé dieťa  naschvál odrazila od stola. Len akosi zabudla, že sedia na vyvýšenom mieste, a tak sa zviezla zo schodíka a spadla na zem. 

V momente ostali všetci ako obarení. Preľaknutí kolegovia Habera a Soukup začali ihneď mladú porotkyňu zdvíhať zo zeme. „Ja som mala taký strach, že sa tu buchneš do hlavy,“ povedala jej Jandová ukazujúc na postavenú scénu za jej chrbtom. 

No vzápätí sa Klára rozosmiala a keď ostatní videli, že incident sa zaobišiel bez následkov, zobrali to tiež s humorom. „Toto si si vyskúšala. To je dobre, dá sa to prežiť. Ja už nič nepoviem, už pošlite iba niekoho spievať,“ dodal na záver Habera. Nechajme sa prekvapiť, či sa Vytiskovej podarí ešte niečo počas šou vyparatiť. SuperSar začína už túto nedeľu. 

VIDEO: Pozrite si trapas českej porotkyne!

Haberovi tuhla krv v žilách

Viac o téme: SuperStarPaľo HaberaMarta JandováKlára Vytisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu