Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najhorší večer Sisy Sklovskej: To je trapas... Na móle spolu s vyzývavou manželovou milenkou!

Sisa Lelkes Sklovská nemala práve najlepší večer. Zobraziť galériu (11)
Sisa Lelkes Sklovská nemala práve najlepší večer.

BRATISLAVA - Najhorší večer! Sisa Lelkes Sklovská (49) miluje spoločenské podujatia a nevyhýba sa im ani po operácii kĺbu. Aj napriek tomu, že sa jej ešte nechodí úplne ľahko, postavila sa v stredu dokonca aj na mólo. Pikantné je, že tmavovláska pred divákov predstúpila len minútu po tom, ako sa z ich očí stratila žena, ktorá mala v minulosti pletky s jej manželom. Speváčku aj modelku Silviu Kováčovú (30) angažovala rovnaká návrhárka.

Keby sa dal vrátiť čas... Sisa Lelkes Sklovská sa občas zvykne ukazovať na prehliadkových mólach v úlohe modelky. Aj napriek tomu, že po operácii kĺbu len nedávno odložila barlu, speváčka súhlasila s účasťou na tohtoročných Bratislavských módnych dňoch. 


Slovenky na červenom koberci: Kráľovná krásy odhalená zhora aj zdola, Sklovská a Cibulková s barlami!


Mohla si to však lepšie rozmyslieť. Jej chôdza po móle totiž po náročnom chirurgickom zákroku nebola taká sebavedomá ako inokedy. A čo je horšie – len jedna kráska ju delila od bývalej manželovej milenky. Ženy spojené s Jurajom Lelkešom vyšli pred divákov približne len minútu po sebe. Kúsok od seba ich potom mohli všetci vidieť v záverečnom defilé. 

Meno Silvie Kováčovej, Miss Európskej únie 2006, sa pri riaditeľovi poisťovne skloňovalo v časoch, keď ešte nebol pod takým drobnohľadom verejnosti. Dokonca ju vtedy vzal aj na prestížny Ples v opere, takže obyčajná kamarátka to zjavne nebola. Bohužiaľ pre Sisu ich teraz obe angažovala tá istá módna dizajnérka. V zákulisí šou to pre speváčku teda určite nebolo dvakrát príjemné. Navyše, mladšia blondínka slávnejšiu tmavovlásku trochu zatienila – predviedla veľkolepejšiu róbu a aj na párty pútala pozornosť všetkých vyzývavým oblečením. 

Viac o módnych dňoch:

Galéria: FOTOreportáž z 3. dňa Bratislavských módnych dní

​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu