Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvé FOTO hore bez: Slovenská sexbomba ich ukázala!

Silvia Kováčová odhalila prsia. Zobraziť galériu (5)
Silvia Kováčová odhalila prsia.

BRATISLAVA – Odhodila zábrany! Bývalá Miss Európskej únie 2006 Silvia Kováčová (30) pred pár dňami pózovala pre poriadne pikantné fotografie. Sexi blondínka totiž úplne po prvýkrát ukázala svoje prsia v plnej kráse.

Je sa na čo pozerať!  Niekdajšia Miss Európskej únie a najnovšie aj ambasádorka pre českú nadáciu Šťastná hviezda Silvia Kováčová je žena, ktorá má rozhodne čo ukázať. Dôkazom sú aj jej najnovšie zábery, ktoré vznikli pred pár dňami v Rakúsku.

„Fotilo sa mi výborne, skvelí ľudia, skvelá atmosféra. Pracovali sme vonku, trochu bol chaos pri prezliekaní na verejnosti a tiež bolo strašné teplo, 35 stupňov, a všetko sa na mne topilo,“ povedala nám blondínka, ktorá  sa ale okrem módnych snímok nechala nahovoriť aj na pikantnejšie zábery.

Oblečená v horčicovo žltej sukni po kolená, s koženou remienkovou ozdobou na hrudi a s odhalenými prsiami vyrazí dych bezpochyby každému. „Takto topless som sa ešte nikdy nefotila. Doposiaľ som mala vždy prsia zakryté. Toto je prvá odhalená fotografia,“ prezradila Kováčová. 

Do budúcnosti sa však nebráni ani odvážnejšiemu foteniu. „Možno áno, človek nikdy nevie, čo bude. Záleží aj od toho, ako sa to bude prezentovať,“ uviedla na záver sexbomba, ktorá svojimi dráždivými zábermi potešila určite nejedno mužské oko. 

Viac o téme: Silvia Kováčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu