Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Patrícia Vitteková sa chváli zvodným telom: Viem, že som sexi!

Patrícia Vitteková sa cíti byť sexi. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková sa cíti byť sexi.

BRATISLAVA - Predviedla svoje telo! Patrícia Vitteková (35) mala kedysi problém s kilogramami navyše. Zdravotné problémy však už porazila a teraz sa smelo chváli zvodnými krivkami. A má čo vystavovať. Nejedného fanúšika totiž ohúri plným dekoltom a štíhlymi nohami. A nebojí sa priznať, že sa cíti byť naozaj sexi.

Byť ženou je úžasné! Tento výrok z knihy Emmy Tekelyovej si najnovšie požičala na sociálnej sieti Patrícia Vitteková. Tmavovláska si totiž dopriala poriadny relax, vďaka ktorému sa odpútala od každodenných starostí. „Jednoducho sa treba na seba pozrieť inak. Hodiť na seba to najviac sexi, čo v šatníku je, ísť na masáž, do sauny a napísať si to do diára raz do týždňa ako nákup,” odporučila aj ďalším príslušníčkam nežného pohlavia. 

Keďže sa však Patrícia vo welnesse zvečnila, zaujala aj množstvo pánov. V červených plavkách totiž vystavila na obdiv svoj plný dekolt aj štíhle nohy. Vyslúžila si za to množstvo komplimentov. No pochválila sa aj sama. „Cítiť sa sexi pre seba a opačné pohlavie predsa nie je hriech. Byť sám so sebou šťastný znamená, že sa tak bude cítiť pri nás aj ten, čo ho milujeme a ľudia, čo sú s nami,” skonštatovala speváčka. Zdá sa, že teraz prežíva naozaj príjemné obdobie svojho života.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu