Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vitteková prichytená s milencom: Užívali si ako králi!

Patrícia Vitteková a Michal Nemtuda si užívali luxusný rezort a prepychový hotel. Zobraziť galériu (10)
Patrícia Vitteková a Michal Nemtuda si užívali luxusný rezort a prepychový hotel.

DONOVALY - Dopriali si! Patrícia Vitteková (35) už približne trištvrte roka tvorí pár s hercom Michalom Nemtudom (27). Nám sa podarilo dvojicu zachytiť pri ich pobyte v luxusnom zimnom rezorte. Samotná speváčka ho dokonca označila za slovenský Aspen. No niet sa čomu čudovať, keď si užívala pobyt v apartmáne štvorhviezdičkového hotela, kde sa cena za noc šplhá k 200 eurám. O ňu, jej partnera a dve dcérky tam bolo postarané naozaj kráľovsky.

Neobmedzovali sa! Patrícia Vitteková sa rozhodla uplynulé sviatky netráviť doma, ale v známom lyžiarskom stredisku. Nám sa ju tam podarilo pred pár dňami zachytiť v spoločnosti partnera Michala Nemtudu a dcér. Spoločnosť jej robil aj brat, či speváčka Layla. A táto skupinka na sebe rozhodne nešetrila.

Speváčka sa totiž ubytovala v luxusnom štvorhviezdičkovom hoteli, kde lacno naozaj nie je. A dopriala si rovno apartmán s útulnou obývačkou, aby mala kde vítať aj svojich kamarátov. „Toto je moja oáza pokoja. Miesto, kde mi je všetko jedno,” zverila sa Patrícia svojim fanúšikom na sociálnej sieti, kde Donovaly označila rovno za slovenský Aspen.

A mali sa tam naozaj kráľovsky. Okrem drahého ubytovania si neodopreli ani radovánky na svahu, kde bolo o nich tiež nadštandardne postarané a mohli si užívať bez akýchkoľvek starostí. Aby toho ale nebolo málo, Vitteková a Nemtuda si následne dopriali aj víkend v Tatrách. Opäť v štvorhviezdičkovom hoteli, tentokrát už ale v cene viac ako 200 eur za noc. „Ďakujem za dva týždne bez stresu, povinného úsmevu, zdravého jedla, mejkapu, vyčesanej hlavy, hodiniek, ranného vstávania do školy, auta, podpätkov, práčky, ponocovania, roboty, novín,” zhodnotila koniec starého a začiatok nového roka speváčka. Zdá sa, že útek od všednej reality si naozaj vychutnala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu