Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čo vystúpenie, to hanba: Búrlivé ohlasy na Plačkovej televízne účinkovanie!

Zuzana Plačková dostala od kamarátov miniprasiatko, no starať sa oň nevie. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Plačková dostala od kamarátov miniprasiatko, no starať sa oň nevie. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nevie, čo robí! Bývalá účastníčka reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková (23) sa opäť snaží zahviezdiť na televíznych obrazovkách. Aktuálne sa blondínka objavuje v šou Sladký život, kde v rámci včerajšej epizódy dostala od kamarátov miniprasiatko. No svojou starostlivosťou o malého tvora vyvolala búrlivé diskusie. Diváci jej prístup označujú za týranie a odborníci dvíhajú varovný prst.

Viac než hanba! Zuzane Plačkovej sa zatiaľ podarilo presláviť v podstate len negatívne – je vulgárna, prezentuje sa prostredníctvom silikónových megapŕs a účinkovala v ľahkom pornovideu. Aktuálne sa blondínka objavuje v jojkárskej šou Sladký život, kde si vyslúžila kritiku za afektovanosť. To však ešte nebolo nič v porovnaní so včerajšou časťou, vďaka ktorej si znepriatelila nesmierne množstvo ľudí. 

Zuzana totiž dostala od svojich kamarátov miniprasiatko. No hoci o štvornohom miláčikovi snívala viac než rok, o jeho chove si absolútne nič nenaštudovala. Svedčia o tom praktiky, akými sa blondínka o nového člena rodiny starala.  Napriek tomu, že odborníci odporúčajú svinku prvé dni nekúpať, ona tú svoju hneď po príchode domov šupla do sprchového kúta, naliala na ňu poriadne množstvo bežného sprchového gélu a vykúpala ju v horúcej vode. Potom nasledovalo dôkladné fénovanie a poriadna spŕška parfumu. Vskutku nevídané postupy blondínka zaklincovala kúskom čokolády, ktorú dostalo zvieratko na jedenie. 

Na Plačkovej zaobchádzanie s prasiatkom okamžite zareagovalo viacero ľudí v internetových diskusiách. „Ľutujem každé zviera, ktoré sa dostane do rúk ľuďom, ktorí ho chcú chovať len ako módny doplnok. Zabudla si aj naštudovať, že z miniprasiatka časom narastie dosť veľké prasa, ktoré už nebude také roztomilé a bude potrebovať viac ako len výbeh po byte. Zuzka má problém sama so sebou, nech ho daruje, ešte kým žije, niekomu, kto vie, čo starosť o zviera obnáša!“ vyjadril sa na adresu blondínky jeden zo znechutených milovníkov zvierat. „A čo na to ochranári? Nie je to týranie?“ znel ďalší z príspevkov. 

Topky.sk sa v tejto súvislosti obrátili aj na skúsených chovateľov, ktorí samozrejme Zuzanin prístup neschvaľujú. Veď nevhodnou starostlivosťou by mohla malému tvorovi privodiť vážne problémy, ba dokonca až smrť. Takéto mláďatko je totiž veľmi krehké a citlivé na kozmetické prípravky. „Môže dostať dokonca takú alergickú reakciu, že z toho môže zomrieť,“ prezradila nám odborníčka z Farmy Trnava, kde okrem iného chovajú aj Gottingenské miniprasiatka. „Bolo by vhodnejšie použiť jemný detský šampón alebo jemný šampón pre zvieratká. Hlavne mu vyčistiť ušká a vytrieť do sucha, lebo sa môže stať, že sa mu zapália. Keď je prasiatko malé, tak je rovnako citlivé ako malé bábätko,“ vysvetlila nám špecialistka. 

Samotná odborníčka už má skúsenosti s podobným zaobchádzaním s miniprasiatkom a napraviť ujmu spôsobenú zlou starostlivosťou je podľa jej skúseností dlhý a náročný proces. „Prasiatko od nás odišlo zdravé a po pár dňoch som ho dostala v dezolátnom stave. Jeho koža vyzerala ako popálená. Bolo to hrozné, aj mu to mokvalo a praskalo. Umývala som ho 4 až 5 krát denne vodou a podávala antibiotiká. Rovnako v tom období nedokázal prijímať ťažké jedlá, nasadila som mu diétu. Ale išlo sa veľmi postupne. Prešlo odvtedy už polroka a už je dobre,“ prezradila nám farmárka. Snáď sú jej slová dostatočným varovaním, pre tých, čo pristupujú ku zvieratám bez akýchkoľvek skúseností a znalostí. Blonďavá playmate by si mala urýchlene naštudovať správne postupy alebo sa rozkošného tvora – pre jeho dobro – radšej vzdať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu