Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Umelá Zuza Plačková v šou Sladký život: Preafektovaná pi*a!

Šou Sladký život v týchto dňoch mapuje aj život playmate Zuzany Plačkovej. Zobraziť galériu (6)
Šou Sladký život v týchto dňoch mapuje aj život playmate Zuzany Plačkovej. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zhodila samu seba! Slovenská playmate Zuzana Plačková (23) sa aktuálne snaží hviezdiť v jojkárskej šou Sladký život, kde televízne kamery mapujú bežné dni tvárí nášho šoubiznisu. So svojím účinkovaním v relácii však blondínka vôbec nie je spokojná. Stačilo, že si pozrela jedinú epizódu a zostala v šoku. Svoje zdesenie následne ventilovala vulgárnymi slovami na vlastnú adresu.

Playmate Zuzana Plačková sa už v Hoteli Paradise prezentovala ako bezprostredná osoba. Nerobí jej problém povedať na rovinu to, čo si myslí. A to bez ohľadu na to, aké to bude mať následky. Najnovšie to dokázala aj v relácii Sladký život, kde okrem iného zahlásila, že všetky naše modelky sú – slušne povedané – prostitútky. 

Natáčanie jojkárskej šou si majiteľka jedných z najväčších pŕs na Slovensku zjavne užívala. Pred kamerami pôsobila uvoľnene a s poodhalením svojho bežného života nemala žiadne problémy. No s výsledným efektom už plavovláska až taká spokojná nie je. 

Keď si Plačková pozrela jednu z epizód, v ktorej účinkuje, evidentne sa sama zo seba zhrozila. Svoje pôsobenie v televízii potom zhodnotila v rovnakom štýle, akým hovorí aj o iných. Úplne bez servítky. „Ani sa nečudujem, že tak na mňa nadávate. Kokos, až teraz, keď som to videla, aký som pred kamerou úplne iný človek... Preafektovaná pi*a úplná,“ napísala si na sociálnu sieť Zuzana. A až 914 ľudí označilo, že sa im tento status páči. Otázka je, či ocenili úprimnosť známej škandalistky alebo stopercentne súhlasia s jej vyjadrením. Čo si o nej myslíte vy? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu