Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plačková ukázala frndu za 200 eur a teraz – 10 tisíc za toto?! Zuza, spamätaj sa!

Manažérka vraj vybavila Zuzane Plačkovej prácu v hoteli za 10 tisíc eur. Zobraziť galériu (9)
Manažérka vraj vybavila Zuzane Plačkovej prácu v hoteli za 10 tisíc eur.

BRATISLAVA – Divadlo alebo realita?! Bývalá playmate Zuzana Plačková (23) sa aktuálne snaží hviezdiť v jojkárskej šou Sladký život, kde televízne kamery mapujú jej bežný život. Najnovšie si diváci vypočuli, že za prácu v hoteli zhrabne až 10 000 eur na deň. Naozaj neuveriteľná suma. Žeby bola blondínka až tak v kurze, alebo si honorár trochu prifarbila?

Zuzana Plačková sa opäť objavuje na televíznych obrazovkách v šou Sladký život. Ani tentoraz nie je núdza o jej prostoreké vyjadrenia, či preafektovanosť. V pondelkovej časti však došlo aj na manuálnu prácu.

Istý luxusný hotel totiž dohodol so Zuzaninou manažérkou, že blondínka si u nich vyskúša niektoré pozície. Plačková sa však o náplni svojej práce dozvedela až na mieste. „Myslela som, že ide o fotenie a zrazu mám isť pracovať? Na to som sa nevyspala!” ofukovala sa bývalá playmate. 

Potom však zazneli čarovné slová. „10 tisíc eur za to, že si vyskúšaš pracovať,” povedala silikónke jej manažérka. „Desinu mám ale za deň,” dodala Plačková k honoráru, za ktorý bola ochotná to v hoteli skúsiť.  

Mnohým divákom určite pri tomto dohadovaní išli oči vypadnúť. Veď takáto suma za čašnícku prácu či obsluhu wellness je neuveriteľne vysoká, ba priam nereálna. Bežní ľudia na týchto pozíciách dostávajú niekoľkonásobne menej a takúto sumu niektorí nezarobia ani za rok. A žeby bola Zuzana až taká mega hviezda hodná tohto honoráru?!

Pravdepodobne išlo o poriadne nadhodenú cifru len pre kamery. Veď nie je to tak dávno, čo si Plačková evidentne vymyslela podobnú sumičku za pornokasting. Blondínka tvrdila, že za natieranie olejčekom dostala 12 tisíc eur.

Jej slová však vyvrátil samotný organizátor„Za kasting je odmena 200€ + je preplácaná cesta. Nič viac! Ak sa dievčatá vyspia s kameramanom, tak to je len tak, z ich vlastnej vôle. Kto povedal, že Zuza dostala 12 000€? To je nezmysel! Aj krajšie dievčatá než je Zuza prídu a dostanú iba 200€. Neviem, za čo by ona mala dostať viac,” povedal pre Topky Marťas Kalli. Čo si myslíte o Plačkovej honorároch? Hlasujte v ankete pod článkom.


Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu