Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Plačková ako pravá blondína: Preboha, Zuza, čo si to urobila?!

Zuzana Plačková prasiatko vyumývala sprchovým gélom, vyfénovala ho a naparfumovala. Zobraziť galériu (11)
Zuzana Plačková prasiatko vyumývala sprchovým gélom, vyfénovala ho a naparfumovala.

BRATISLAVA - Mala by si to naštudovať! Zuzana Plačková (23) sa už druhý týždeň objavuje v šou Sladký život. Počas nakrúcania známa playmate dostala priamo pred kamerami od kamarátov miniprasiatko. No podľa toho, čo s ním majiteľka silikónových megapŕs stvárala, o chove tohto zvieratka nemá ani tušenia. Nad jej blondínkovskými praktikami sa dá len krútiť hlavou.

Zuzana Plačková sa aktuálne objavuje v jojkárskej šou Sladký život. Slovákom už pred kamerami ukázala, ako vyzerá jej bežný aj pracovný deň, kto a ako sa jej stará o vlasy, či o nechty... Dnes sa však na obrazovkách objaví epizóda venovaná zvieratkám. Playmate totiž dostala od kamarátov miniprasiatko, o ktorom snívala už viac než rok. Zdá sa však, že o jeho chove si za ten čas absolútne nič nenaštudovala. 

Bývalá účastníčka reality šou Hotel Paradise totiž hneď po príchode domov postavila prasiatko do sprchového kúta a začala ho umývať pod prúdom horúcej vody. Do drhnutia čierneho mláďatka sa modelka natoľko vložila, že malo rypák celý od peny. No namiesto špeciálnych prípravkov na zvieratá použila blondínka bežný sprchový gél. Potom ho ešte dôkladne vyfénovala a nastriekala naň nemalé množstvo parfumu. 

No touto pochybnou starostlivosťou by mohla Plačková svojmu štvornohému miláčikovi spôsobiť vážne zdravotné problémy. Podľa internetového článku chovateľov z Trnavy sa pri nešetrnom kúpaní môže zvieratku dostať do ucha voda a spôsobiť mu bolestivý zápal. A voňavá kozmetika tiež nie je pre nemé tváre tým pravým orechovým. „Prasa má trochu inú pokožku ako ľudia, čiže všetky ľudské parfumy, šampóny či deo spreje nie sú vhodné,“ prezradila nám odborníčka z veterinárnej kliniky. Tieto prípravky totiž obsahujú látky, ktoré by zvieratku mohli spôsobiť nepríjemné kožné problémy a alergické reakcie. 

V neposlednom rade by si Zuzana mala naštudovať aj zásady správneho stravovania miniprasiatka. Plavovláska mu naservírovala vločky s mliekom, od ktorých malý tvor utekal kade ľahšie, a tak mu začala núkať čokoládu s lepkavým karamelom. No a tu sa dostávame k tomu, čo by mal vedieť bez výnimky každý chovateľ – kakaová sladká pochúťka znamená pre zvieratá hotový jed. Kamaráti teda mali blondínke k miniprasiatku rovno podarovať aj knihu o tom, ako ho chovať. 

​. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu