Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Česká miss šokovala na plese: Všetkým ukázala holý zadok!

Miss ČR 2003 Lucie Váchová Křížková ukázala na plese svoj zadok. Zobraziť galériu (5)
Miss ČR 2003 Lucie Váchová Křížková ukázala na plese svoj zadok.

BRNO - Odvážna! Miss Českej republiky 2003 Lucie Křížková Váchová (30) nepatrí ku škandalóznym typom. Na nedávnom plese u našich západných susedov však všetkých prekvapila. Obliekla si totiž šaty, ktorých zadná časť bola úplne priesvitná. Pod róbu si dala iba šnúrkové tango nohavičky, čo vyvolávalo dojem, akoby mala holý zadok.

Jednoznačne zaujala! Lucie Křížková Váchová je česká moderátorka a víťazka súťaže krásy z roku 2003. Brunetka patrí k osobnostiam, s ktorými sa neviažu žiadne škandály a zvyčajne na seba pozornosť príliš nepúta. Na nedávnom plese však urobila výnimku. 

Lucie si na honosné podujatie obliekla trblietavú róbu červenej farby. Šaty boli vyhotovené z priesvitného materiálu, no spredu nebolo vidieť nič, čo by sa na verejnosti ukazovať nemalo. Inak to však vyzeralo zozadu. Tam akoby návrhár zabudol na podšívku a misska na bielizeň. Všetci hostia si tak mohli obzerať jej prakticky holý zadok. 

Váchová si ale z tohto pikantného detailu evidentne ťažkú hlavu nerobila. „Nemôžem si pomôcť, ale z týchto šiat som naozaj nadšená,” napísala si po plese na Facebook. „Chce to kus odvahy, ale keď si to človek môže dovoliť, nie je čo riešiť,” reagovala na príspevok jedna z jej fanúšičiek. Čo na tento outfit hovoríte vy? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu