Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantné odhalenie! Misska prvý raz na verejnosti: VyKUKla jej bradavka

Finalistka Českej miss Kateřina Balušková upozornila na seba viac, ako chcela. Zobraziť galériu (4)
Finalistka Českej miss Kateřina Balušková upozornila na seba viac, ako chcela. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ups, toľko ukázať nechcela! Finalistke Českej Miss 2015 Kateřine Baluškovej (23) sa podarilo na seba strhnúť poriadnu dávku pozornosti ešte pred samotným finále. Počas prvého vystúpenia desiatky dievčat na verejnosti sa jej totiž stala malá nehoda, vďaka ktorej vie dnes o kráske už celá krajina. Blondínka na prehliadkovom móle nechtiac predviedla aj svoju bradavku.

Oficiálne predstavenie verejnosti je pre finalistky súťaží krásy veľmi dôležité. Dievčatá sa totiž môžu prvýkrát ukázať v plnej kráse a zaujať ešte pred samotným finále. Niet preto divu, že sa slečny na túto chvíľu svedomito pripravujú. No napriek tomu môže nastať nečakaná situácia, ktorá dokonalý dojem jednoducho skazí. Najnovšie si trápne chvíle prežila finalistka Českej miss.

Krásna rodáčka z Prahy Kateřina Balušková sa totiž na prehliadke predstavila v poriadne odvážnych plavkách, ktoré len tak-tak zakrývali jej prsia. A tento úsporný kúsok svoju hrdú nositeľku v jednom z momentov zradil. Práve v čase, keď sa všetky pohľady prítomných upierali na finalistku s číslom 1, jej spod ružovej látky vykukla bradavka. „Slečne z plaviek na móle trochu vykukol prsník, ona si plavky upravila a s úsmevom odchodila prehliadku,“ prezradil českému Blesku očitý svedok. 23-ročná slečna tak na seba upútala zrejme viac pozornosti, ako chcela. 

No to nebolo jediné, vďaka čomu plavovláska vytŕčala z davu. Napriek tomu, že všetky súťažiace sa po móle prechádzali vo vysokých lodičkách, Balušková si medzi nimi vykračovala v letných žabkách. Nešlo však jeden z jej vrtochov, ktorým chcela na seba za každú cenu upozorniť. Práve naopak – trápili ju zdravotné problémy. „Kateřina si vyvrtla pri rokenrole členok, preto mala jediná žabky, ale zvládla to perfektne, napriek tomu, že trpela ako kôň,“ vysvetlila PR manažérka súťaže Pavla Freij. Treba však uznať, že vďaka týmto okolnostiam vie teraz o sexi blondínke celé Česko. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu