Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovenská speváčka to prehnala: Ľudia nemajú čas užívať si život, tak si spravili sviatky

Katarína Ščevlíková Zobraziť galériu (2)
Katarína Ščevlíková

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Katarína Ščevlíková sa snaží mať Vianoce každý deň v roku. Svojím opisom sviatkov doslova prekvapila.

„Vianoce pre mňa, v zmysle trávenia času s najbližšími, nie sú vôbec takým výnimočným obdobím, za aké ho ľudia okolo mňa považujú. Od darčekov až po večeru... To všetko v našej rodine robíme celoročne a je to pre nás vždy rovnako vzácne,“ povedala rodáčka z Bratislavy. „Kamoši si zo mňa robia srandu, že neuznávam tradície. Ale nejde o to, že ich neuznávam, iba potláčam ich jedinečnosť tým, že ich uvediem do môjho každodenného života,“ doplnila interpretka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala aj vďaka prvej sérii súťaže X Factor.

„Mám veľmi rada zimné obdobie. Sneh, sánkovačky, teplé večery pri krbe s ohňom. To je to, čo robí vianočné rodinné posedenia výnimočnými. Mám pocit, že Vianoce a celkovo sviatky slúžia v dnešnej dobe ako zámienka vypnúť. Ľudia nemajú čas na to, aby si užívali život, tak si spravili sviatky. Ja sa ich snažím mať celoročne. Odporúčam,“ uzavrela speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu