Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vášnivý sex v sprche s prsnatou Češkou: Nahý Latinák odhodil zábrany!

Lukáš Latinák si užil v sprche vášnivý sex s českou kolegyňou Lenkou Zahradnickou. Zobraziť galériu (24)
Lukáš Latinák si užil v sprche vášnivý sex s českou kolegyňou Lenkou Zahradnickou. (Zdroj: Hollywood Classic Entertainment)

BRATISLAVA - Poriadne sa odviazal! Lukáša Latináka (37) mnohí vnímajú najmä ako poručíka Hůrku zo zábavného seriálu Profesionáli. Najnovšie sa však na známeho herca naskytol pohľad, aký by pri ňom málokto čakal. Rodák z Brezna si užil vášnivý sex v sprche s prsnatou českou kolegyňou Lenkou Zahradnickou (29).

Nahota je bežnou súčasťou hereckého chlebíčka, no predsa len sa nájdu umelci, ktorí sa odvážnym scénam oblúkom vyhýbajú. Do tejto kategórie však nemožno zaradiť Lukáša Latináka. Slovenský herec a zabávač, ktorého diváci milujú najmä vďaka seriálu Profesionáli a improvizačnej šou Partička, sa totiž aktuálne ukázal práve v obnaženej polohe. Nielenže sa pred kamerami úplne, navyše si užil aj poriadne zmyselný sex. A to s prsnatou kolegyňou Lenkou Zahradnickou. S atraktívnou Češkou skončil v sprche, kde dvojica predviedla chvíle plné vášne a erotiky. 

Pikantnú scénku si rodák z Brezna strihol v novom filme s názvom Hodinový manžel. Udialo sa tak v rámci scénky, kedy ako predstaviteľ Krištofa zbalil v bare obdarenú slečnu. A hoci to na plátne vyzeralo vierohodne, Zahradnická mala počas nakrúcania trému. „Veľmi sa hanbím, ale všetko sa dá prekonať,“ povedala v jednom z rozhovorov na margo nahých scén. Stanovisko sme sa snažili získať aj od Lukáša Latináka, no počas celého dňa mal vypnutý telefón.

Komédia mala v pondelok premiéru v Bratislave. Okrem hostí, ktorí si zaujímavý počin prišli pozrieť, sa v sále objavili aj tvorcovia spolu s hlavnými predstaviteľmi. Medzi nimi nechýbali Bolek Polívka, David Novotný, David Matásek a už spomínaný Lukáš Latinák. Zábery z podujatia nájdete v našej GALÉRII>>

Lukáš Latinák si vo filme Hodinový manžel zahral najodvážnejšie scény svojej hereckej kariéry.
Zobraziť galériu (24)
Lukáš Latinák si vo filme Hodinový manžel zahral najodvážnejšie scény svojej hereckej kariéry.  (Zdroj: Hollywood Classic Entertainment)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu