Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajnosti okolo pôrodu: Lukáš Latinák má ďalšie dieťa!

Lukáš Latinák a jeho manželka Anka sú už dvojnásobnými rodičmi. Zobraziť galériu (6)
Lukáš Latinák a jeho manželka Anka sú už dvojnásobnými rodičmi.

BRATISLAVA - Opäť otcom! Lukáš Latinák (37) sa po troch rokoch znovu teší z bábätka. V piatok sa mu totiž narodilo druhé dieťa a aj tentoraz je to chlapec. Viac sa však verejnosť tak ľahko nedozvie. Herec totiž odmietol prezradiť čo i len meno svojho potomka.

Tajomstvo je jeho druhé meno! Lukáš Latinák bol v minulosti obľúbený vďaka seriálu Horúca krv aj televíznej relácii Partička. O jeho súkromí sa však fanúšikovia nikdy veľa nedozvedeli. Tajil, keď sa mu narodil prvý syn, a inak to nie je ani dnes. 

Herec sa totiž pred pár dňami stal znovu otcom. Prezradil to na neho na pondelkovom nakrúcaní svojej šou moderátor Jan Kraus. „V piatok,” odpovedal Latinák na otázku, kedy prišiel jeho druhý potomok na svet. Viac sa ale diváci nedozvedeli. 

Zhovorčivejší nebol ani pri našom telefonáte. „Netreba o tom hovoriť, ja si súkromie strážim,” povedal nám umelec, ktorý odmietol prezradiť čo i len meno. Kto teda pribudol k prvorodenému Damiánovi, sa zatiaľ nevie. Zostáva nám len zaželať bábätku aj mamičke veľa zdravia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu