Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Starý, ale jarý Gott (75): Tangáče a sexuálne návrhy... Maestro, vy sa nezdáte!

Karel Gott flirtoval s fanúšičkami. Zobraziť galériu (6)
Karel Gott flirtoval s fanúšičkami.

BRNO - Nečakané! Karel Gott (75) sa nikdy netajil náklonnosťou k nežnému pohlaviu a ženy zas zbožňovali jeho. A evidentne sa na tom nič doteraz nezmenilo. Hoci má spevák už naozaj požehnaný vek, na brnianskom koncerte pred ním pristáli sexi tango nohavičky. Umelec dlho neváhal a majiteľku tejto úspornej bielizne pozval na svoju hotelovú izbu.

Intímny darček! Karel Gott je známy svojou náklonnosťou k ženám a svadbe sa vyhýbal až do veku 68 rokov. Ani potom však neprestal byť pre svoje fanúšičky atraktívny. Za všetko hovorí tohtotýždňový koncert, na ktorom pred speváka z publika prileteli tango nohavičky. 

Gott na sexi bielizeň najprv neveriaco pozeral, no veľmi rýchlo sa spamätal a nezostal svojej povesti milovníka nežného pohlavia nič dlžný. „No, dnes nespím v hoteli Internacional, ale v hoteli Intercontinental. Apartmán, tretie poschodie, od výťahu doľava,” pozýval majiteľku nohavičiek na svoju izbu. 

Návštevníci koncertu sa samozrejme na spevákovej reakcii dobre bavili a brali ju ako žart. Zaujímavé však je, že Karel sa o identitu neznámej slečny či pani zaujímal aj po odchode z pódia. „Neviete z ktorého radu prileteli? Nejako som to nezaregistroval,” vyzvedal od redaktorov denníka Blesk. Ale, ale, maestro, veď ste predsa šťastne ženatý... 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu