Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantná mladosť Karla Gotta: Sex „v trojke“, sado-maso a drogy!

Niektoré veci by ste do maestra nepovedali! Zobraziť galériu (5)
Niektoré veci by ste do maestra nepovedali! (Zdroj: Facebook)

PRAHA – Božský Kája si zamlada prešiel poriadnymi čertovinami! Karel Gott je v Česku, ale i v zahraničí známy predovšetkým ako fenomenálny spevák. Okrem výborného hlasu sa však maestro môže pýšiť aj vskutku bohémskou minulosťou – ako inak nazvať sex „v trojke“, drogy či sado-maso?

O Gottových mladíckych prehreškoch informoval portál Blesk.cz. Podľa jeho informácií sa interpret v 80. rokoch stretol na diskotéke s istou vydatou ženou, s ktorou napokon skončil v jej byte. „Behom chvíľky sme boli v tom najlepšom,“ spomína spevák. To, čo nasledovalo, však vôbec nečakal – v byte sa nachádzala aj tretia osoba, ktorou nebol nikto iný ako manžel sexu chtivej ženy. „Spoza závesu vybehol nahý chlap, vrhol sa na moju partnerku a dokonal s ňou svoju potrebu,“ opísal zlatý Slávik tento netradičný zážitok. Manželovi pritom vôbec nevadilo, že na jeho žene sa vtedy nachádzal iný muž. Dvojica si údajne chcela takto okoreniť svoj sexuálny život.

Menším „sexom v trojici“ však Gottov bohémsky zoznam nekončí. Ako mladík si stihol vyskúšať aj sado-maso praktiky, ba dokonca okúsil aj halucinogénne LSD. V roku 1956 sa spevák totiž dobrovoľne prihlásil k experimentu s touto drogou. Ten prebehol na psychiatrickej klinike Lekárskej fakulty UK v Prahe, uvádza Blesk.

Český portál tiež jedným dychom dodáva, že nie je jasné, či Gottova manželka Ivana vie o interpretových zážitkoch z minulosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu