Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kobielskeho prestup z Paneláku do Búrlivého vína: Vlado, robíš chybu... Kvôli tomuto!

Andy Kraus si myslí, že prestup Vlada Kobielskeho do iného seriálu nie je v túto chvíľu najšťastnejšou voľbou. Zobraziť galériu (7)
Andy Kraus si myslí, že prestup Vlada Kobielskeho do iného seriálu nie je v túto chvíľu najšťastnejšou voľbou. (Zdroj: Ján Zemiar/TV Joj)

BRATISLAVA - Nie je to dobrá voľba! Ako sme vás na Topkách včera informovali, Vladimír Kobielsky (39) po dlhých šiestich rokoch nadobro odchádza z Paneláku. Namierené má do konkurenčného Búrlivého vína, kde má vraj prisľúbenú výraznú postavu. No takýto rýchly presun z jedného seriálu do druhého by mohlo byť veľkou chybou. Myslí si to tvorca jojkárskeho počinu Andy Kraus (47). Prečo má taký názor?

Na Topkách sme vás včera informovali, že Vladimír Kobielsky v jojkárskom Paneláku nečakane končí. Herec sa tak rozhodol po dlhých šiestich rokoch, čo v známom seriáli stvárňoval Jakuba Švehlu. Prekvapivé je, že teraz má umelec namierené do markizáckeho Búrlivého vína, ktoré je v priamej konkurencii s jojkárskym počinom. No podľa scenáristu Andyho Krausa robí veľkú chybu. 

Herec by si podľa otca Paneláku mal dať po toľkých rokoch na televíznych obrazovkách oddych od seriálov. A má na to aj logické vysvetlenie. „Na jeho mieste by som porozmýšľal, či by nebolo lepšie si dať od seriálov na chvíľu pauzu. Aj pre divákov bude mätúce, keď ho uvidia hneď niekde inde, lebo mnohí ho ešte dlho budú vnímať ako Kubka. Neviem, či to bude preňho dobré, že sa hneď objaví v druhom seriáli,“ povedal pre topky.sk Kraus. 

Nečakaný odchod Vlada Kobielskeho však tvorca ako zradu nevníma. „Určite nie. S Vladom sme sa normálne stretli a vysvetlli sme si to. Je síce pravda, že mnohí z hercov, ktorí dnes fungujú v slovenskom šoubiznise, sa zviditeľnili vďaka Paneláku, ale ja to chápem, že po toľkých rokoch v jednom seriáli chcú zmenu,“​ prezradil nám Andy, ktorý už teraz sľubuje, že diváci Paneláku sa práve vďaka odchodu Jakuba Švehlu môžu tešiť na zaujímavé momenty. 

„Je to pre nás výzva. Odchod Vlada Kobielskeho z Paneláku nám poskytuje nové linky, ktoré budeme môcť hrať. Neprezrádzal by som, ako túto situáciu vyriešime, ale rovnako, ako z odchodu Kordiaka sme vyťažili najviac, čo sa dalo, identicky to urobíme aj v tomto prípade,“ povedal pre topky.sk Kraus. 

Tvorca dokonca prezradil, že v podstate je aj rád, že sa popleteného Kubka zbaví. V poslednom období sa mu totiž dejové linky pre Kobielskeho postavu veľmi ťažko písali. „Rovnako, ako herec po rokoch na jednom mieste pociťuje potrebu urobiť zmenu, tak isto pre scenáristu je problém, keď s postavou zahrá všetko. Potom je ťažké vymýšľať niečo nové,“ povedal otvorene scenárista. Andy už v týchto dňoch vymýšľa novú sériu a hercov odchod mu poskytol pri písaní nové možnosti. Napríklad aj čo sa týka dejovej linky Zuzany Fialovej, s ktorou Kraus zmeny v seriáli  už aj osobne preberal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu