Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojka to zrátala neverným hercom z Paneláku: Trest za odchod do Markízy!

Vladimír Kobielsky je na panelákovom tričku preškrtnutý. Zuzana Šebová a Michal Kubovčík na ňom nie sú vôbec. Zobraziť galériu (6)
Vladimír Kobielsky je na panelákovom tričku preškrtnutý. Zuzana Šebová a Michal Kubovčík na ňom nie sú vôbec.

BRATISLAVA - Porátali sa s nimi! Televízia Joj v najbližších dňoch spustí novú sériu Paneláku. Tvorcovia a herci sa preto v utorok stretli na párty, na ktorej oslávili aj siedme výročie denného seriálu. Pri tejto príležitosti hostia dostali aj zaujímavé tričká s tvárami obľúbeného projektu. Na potlač sa však akosi nedostali všetci. Chýbajú tam Zuzana Šebová (32), Michal Kubovčík (34) a Peter Sklár (47), ktorí sa najnovšie objavujú u konkurencie v sitkome Horná Dolná. Vladimíra Kobielskeho (39), ktorý odišiel do Búrlivého vína, dokonca na fotografii preškrtli.

Potrestali ich! Jojkársky Panelák sa vysiela už dlhé roky a mnohí herci sú s ním spätí od úplného začiatku. Jedným z nich bol aj Vladimír Kobielsky, ktorý sa ale nedávno rozhodol v projekte skončiť. Namieril si to do Markizáckeho Búrlivého vína. Zrejme preto sa seriálový Jakub Švehla ani neobjavil na utorkovej párty.

Na oslave siedmeho výročia a štartu novej série nechýbala torta a ani špeciálny darček v podobe trička. To má na sebe potlač v tvare srdca, v ktorom sú fotografie seriálových protagonistov. A na prvý pohľad každému udrie do očí, že Vladimírov portrét je preškrtnutý výraznou červenou. 

Naproti tomu Zuzana Šebová, Michal Kubovčík, či Peter Sklár, ktorí aktuálne hviezdia v markizáckej Hornej Dolnej, na tričku nie sú vôbec zobrazení. Kobielsky sa tam evidentne dostal preto, lebo sa v úvodných dieloch novej série Paneláku ešte objaví. Ale okamžite zomrie. Otázka je, či trestom pre ostatných neverníkov nakoniec nebude nielen absencia na fotkách medzi kolegami, ale aj odstránenie z deja. „Úplne nekončia, ale ich dejová linka sa nebude veľmi rozvíjať. Budú tam menej,” tvrdí náš zdroj z prostredia televízie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu