Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakané: Po šiestich rokoch náhly KONIEC v Paneláku!

Vladimír Kobielsky sa rozhodol jojkársky Panelák definitívne opustiť. Zobraziť galériu (6)
Vladimír Kobielsky sa rozhodol jojkársky Panelák definitívne opustiť.

BRATISLAVA - S týmto nik nerátal! Na divákov jojkárskeho Paneláku čaká veľká zmena. Jedna z kľúčových postáv sa z ich obľúbeného televízneho počinu nadobro vytratí. Herec Vladimír Kobielsky (39), ktorý v seriáli stvárňoval od samého začiatku popleteného Kubka, sa totiž rozhodol, že po dlhých 6 rokoch končí. Umelec sa nechal zlákať konkurenčnou Markízou, ktorá mu ponúkla angažmán v Búrlivom víne.

Panelák si diváci bez niektorých hercov už ani nevedia predstaviť. Jedným z nich je napríklad Vlado Kobielsky, ktorý sa v seriáli objavuje od samého začiatku. Za ten čas sa jeho postava vypracovala z popleteného Kubka na úspešného podnikateľa. Narodila sa mu dcérka a manželku Ivanku, ktorú stvárňuje Diana Mórová, vymenil za herečku Zuzanu Fialovú. No po šiestich rokoch v Jojke umelec zatúžil po zmene a v rodinnom seriáli končí.  

„Po dohode s Vladom Kobielskym sme ukončili spoluprácu na Paneláku. Postava Jakuba Švehlu je v projekte od začiatku a potrebovala prestávku. Hercovi ďakujeme za dlhoročnú spoluprácu a želáme mu veľa úspechov. Diváci sa aj naďalej môžu tešiť na nové postavy a zaujímavé dejové linky,“ povedala nám na margo hercovho odchodu PR manažérka televízie Joj Katarína Gajdošíková. 

Dlhoročná tvár jojkárskeho seriálu má namierené do Markízy. A navyše do seriálu, ktorý je v priamej konkurencii s Panelákom. „Vlado bude hrať v Búrlivom víne. Hovorí sa o tom ako o hotovej veci, hoci ešte nemá podpísanú zmluvu,“ prezradil pre topky.sk zdroj z televízneho prostredia. Podľa nášho informátora by mal Kobielsky vo vinárskom počine stvárniť podstatnú úlohu. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj televíziu v Záhorskej Bystrici. „Áno, môžeme potvrdiť, že Vlado Kobielsky sa čoskoro stane členom tímu Búrlivého vína,“ prezradila pre topky.sk PR manažérka Adriana Podobová. Po Filipovi Tůmovi, Helene Krajčiovej či Zdene Studenkovej sa tak diváci Búrlivého vína môžu tešiť na ďalšiu bývalú tvár Paneláku.

Panelák: Najsmutnejšie momenty Švehlovcov

Panelák: Najsmutnejšie momenty Švehlovcov

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu