Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce priznanie Mariána Labudu: Túži po smrti, ľutuje každé nové ráno!

Marián Labuda zaskočil svojich fanúšikov. Zobraziť galériu (4)
Marián Labuda zaskočil svojich fanúšikov. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Znepokojil fanúšikov! Marián Labuda (69) čoskoro oslávi 70 rokov. Televízia Barrandov s ním preto nakrútila narodeninový program, ktorý odvysielala pred pár dňami. Herec tam však prehovoril aj o veciach, ktoré sa jeho priaznivcom nepočúvali ľahko. Priznal totiž, že ľutuje každé ráno, kedy sa znovu prebudí.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Marián Labuda má zdravotné problémy. O pár dní oslávi 70 rokov. Čoskoro okrúhly vek mu však strpčuje napríklad cukrovka. Aj pri nedávnej premiére filmu Anjeli mu v Čechách pri výstupe po schodoch prišlo zle a museli mu okamžite priniesť stoličku. 

To, že umelca jeho stav sužuje, priznal aj v programe Všetko najlepšie na Tv Barrandov. „Ja som tak strašne nerád, keď ráno zistím, že som sa prebudil. To totiž znamená, že musím vstať, obliecť sa, umyť...” posťažoval sa Labuda. Vyzerá to teda tak, že problém mu robia aj tie najzákladnejšie úkony a radšej by tu už nebol. Dokonca vyhlásil, že už končí aj s herectvom. 

Situáciu sa pred divákmi snažila zachrániť Mariánova kolegyňa Bára Štepánová, ktorá ju chcela obrátiť na vtip. „On sa vôbec nechce hýbať, ale moja svadba ho držala pri živote. Môjmu mužovi išiel za svedka, ale radšej sme mali náhradníka - Milana Kňažka. A tá predstava, že by mi šiel za svedka Kňažko, ho motivovala,” smiala sa česká herečka. Snáď Labuda ešte nájde nejakú ďalšiu motiváciu, ktorá ho bude naďalej držať pri živote... 

VIDEO: Marián Labuda sa stal nezabudnuteľným aj vďaka úlohe šoféra Pávka vo filme Vesničko má středisková.

Labuda vo Vesničke

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu