Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážne zranenie na markizáckej Farme: Sexi Lucia náhle skončila!

Sexi Lucia Mokráňová sa nepríjemne zranila. Na Farme nedobrovoľne skončila. Zobraziť galériu (9)
Sexi Lucia Mokráňová sa nepríjemne zranila. Na Farme nedobrovoľne skončila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Predčasný odchod domov! Lucia Mokráňová (22) sa musí rozlúčiť s vidinou výhry 50 000 eur. Sexi blondínka, ktorá svojimi dokonalými krivkami pobláznila na markizáckej Farme hlavu nejednému chlapovi, si totiž nepríjemne zranila členok. Výsledkom je nedobrovoľné odstúpenie z projektu.

Markizácka Farma je plná zvratov a prekvapení! Dvanástka výhrychtivých finalistov v piatok absolvovala prvý duel, ktorý sa stal osudným pre mladučkú Annu Koleňákovú. No hoci odvtedy ubehli len krátke 3 dni a do ďalšieho vyraďovacieho súboja zostáva ešte kopa času, statok napriek tomu prišiel o ďalšieho člena. V súťaži musela náhle skončiť Lucia Mokráňová. 

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, sexi blondínka sa v drsnom prostredí markizáckej Farmy vážne zranila. Osudnou sa jej stala ochota pomôcť sluhom. „Išla som s prasatami a keď som utekala z kopca, tak som spadla a prasklo mi v členku,“ povedala tesne po úraze farmárka, ktorej sa v očiach ligotali slzy od bolesti.

Podobne ťažkými chvíľami si v minulosti prešli na markizáckom statku aj iní. Napríklad Ľubomír Filkor, ktorého zradila operovaná chrbtica. Dramatické chvíle na statku prežil aj Gabriel Sajka, ktorý priznal, že má niekoľko dní krv v moči. Po návrate domov bol hospitalizovaný v nemocnici. Andrejovi Grelnetovi zas narobili problémy zuby a Ján Strausz dokonca sám seba porezal nožom - túžil totiž skončiť v súťaži.

Lucia Mokráňová si na Farme spôsobila poriadne bolestivé zranenie, ktoré ju nadobro vyšachovalo z hry.
Zobraziť galériu (9)
Lucia Mokráňová si na Farme spôsobila poriadne bolestivé zranenie, ktoré ju nadobro vyšachovalo z hry.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu