Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekliatie markizáckej farmárky Lucie: Desivá autonehoda! Je vo vážnom stave!

Lucia Morkáňová mala vážnu autonehodu
Lucia Morkáňová mala vážnu autonehodu (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Šťastie v nešťastí! Lucia Mokráňová (22) v nedeľu iba o vlások unikla smrti. Sexi blondínka mala ťažkú autonehodu na diaľnici v Čechách. V aute bola okrem nej aj kamarátka. Obe dievčatá ležia v nemocnici vo vážnom stave. V blondínkinom prípade už možno hovoriť o akomsi prekliatí, keďže zranenia sa na ňu lepili aj na markizáckom statku. Kvôli nim bola nútená zo súťaže odstúpiť.

Druhýkrát sa narodila! Lucia Mokráňová môže ďakovať Bohu. V nedeľu totiž súťažiaca z markizáckej reality šou Farma prežila vážnu autonehodu na diaľnici v Čechách. V aute okrem nej sedela aj kamarátka. Obe dievčatá teraz ležia v nemocnici. Statkárka v Hodoníne, priateľka v Brne.

Blondínkini blízki o nešťastí informovali na jej profile na sociálnej sieti Facebook. „Oznam! Lucia mala vážnu autonehodu! Na diaľnici v Čechách išla s kamarátkou v aute. Obe sú vo vážnom stave v nemocnici,“ objavilo sa na webe. Túto správu doplnila Mokráňovej mama, ktorá k dcérinmu stavu napísala viac: „Luci je v nemocnici a bola prevezená z ARO na chirurgické oddelenie. Snáď bude všetko ok. Ďakujem aj za Luci za vašu podporu. Maminka.“

Ako sa nám podarilo zistiť, farmárka je našťastie len silno doudieraná – nemá žiadne zásadné zranenia. Horšie je na tom kamarátka. Tá vraj skončila s otrasom mozgu a s dolámanými rebrami. No napriek všetkému mali obe dievčatá veľké šťastie. Priateľka, ktorá šoférovala, totiž úplne rozmlátila novú audinu. Tá je hodná už len do šrotu. „Auto je na odpis. Narazili do štrku a vyhodilo ich to dvakrát na strechu a do zvodidiel,“ napísal do komentárov niekto cez blondínkin profil.

Neskôr sa do diskusie zapojila aj samotná Lucia. „Och, ďakujem veľmi pekne. Nemám slov, nemám nič. Jediné, čo mám, sú bolesti. Ospravedlňujem sa, ale je mi na nič...,“ zmohla sa na pár slov pre svojich fanúšikov zranená farmárka. V jej prípade by sa však už pokojne dalo hovoriť o prekliatí. Veď práve kvôli zraneniam, ktoré sa jej neustále lepili na päty, musela kráska opustiť markizácky statok. Najprv ju z hry vyradili problémy s nohou a napokon si spôsobila otras mozgu. Dúfame teda, že podobne ako z predchádzajúcich zranení, aj z tohto sa Lucia dostane čo najskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu