Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž sa nepoteší: Na markizáckej Farme odhalila jeho praktiky! Trpí kvôli nim 26 rokov

Miriama Pribanič na Farme odhalila, čo ju 26 rokov trápi. Zobraziť galériu (4)
Miriama Pribanič na Farme odhalila, čo ju 26 rokov trápi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Reality šou ju oslobodila?! Televízne projekty o človeku často prezradia aj také veci, ktoré pred okolitým svetom skrýva dlhé roky. Inak to nie je ani na markizáckej Farme. Vo včerajšej časti totiž súťažiaca Miriama Pribanič (53) prezradila pred tisíckami divákov, že sa v manželstve trápi už dlhých 26 rokov. Do kamery povedala, že jej neprimerane žiarlivý chorvátsky partner zakazuje stretávať sa s inými ľuďmi, dokonca aj s vlastnou rodinou. Pritom on sám jej lásku príliš neprejavuje.

Reality šou Farma niektorí súťažiaci berú ako príležitosť zviditeľniť sa, iní vidia možnosť dopracovať sa k rozprávkovej výhre 50 000 €. Nájdu sa ale aj takí, ktorí na opustenom statku hľadajú útočisko, akýsi únik z reality. Ako totiž vo včerajšej časti markizáckeho projektu vysvitlo, 53-ročná Miriam Pribanič sa tam prihlásila, aby utiekla pred svojím manželom. 

Sympatická Bratislavčanka v televíznej šou prezradila, že ju partner izoluje od okolitého sveta. Chorvát si jednoducho nepraje, aby sa stretávala s kýmkoľvek iným okrem neho a ich detí. „Nesmierne ma miluje, ale chce ma mať len pre seba. Bolo mi to patrične vysvetlené, že som už matka a manželka a ďalšia komunikácia, dokonca aj s blízkymi osobami a rodinou, je neprípustná,“ prezradila Miriam o praktikách svojho muža. 

Manželstvo s temperamentným chlapom zmenilo jej život úplne od základov. „Na Farmu som sa prihlásila, aby som sa znovu našla. Aby som našla tú Miriam, ktorá tu bola pred 26-timi rokmi. Za slobodna som bola veselá, komunikatívna, mala som stovky priateľov, chodili sme na zábavy tancovať a veseliť sa. No všetko sa to skončilo s manželstvom,“ netajila utrápená Pribanič. Tá sa vraj na Farme dokonca učí komunikovať s ľuďmi, pretože v uplynulých rokoch bola od ostatných príliš izolovaná. 

Svoje trápenie farmárka pred ostatnými spolubojovníkmi nedokáže skrývať. Čo-to zo svojich ťažkostí prezradila už počas prvých dní na statku. Rodina jej totiž neprejavuje žiadnu náklonnosť. Našla ju až v statkárskej reality šou. „Chýba mi blízkosť a tu to cítim. Tu cítim, že ma ľudia majú radi,“ povedala súťažiaca, ktorá sa zrejme už teraz obáva svojho návratu domov. Po dobrodružstve na markizáckej Farme si totiž bude na manželove prísne pravidlá zrejme zvykať len veľmi ťažko.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu