Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prešľap markizáckej farmárky: Toto že má byť sexi?!

Lucia Mokráňová odhalila dekolt, no napnutá blúzka sexi nepôsobí. Zobraziť galériu (7)
Lucia Mokráňová odhalila dekolt, no napnutá blúzka sexi nepôsobí.

BRATISLAVA - Krok vedľa! Lucia Mokráňová (22) je nepochybne najpríťažlivejšou ženou, ktorá sa zúčastnila piatej série šou Farma. Ani krásky, ktoré sa živia modelingom, však nie sú dokonalé vždy a všade. Dokazuje to najnovší záber blondínky, na ktorom to vyzerá, že jej každú chvíľu odletia gombíky na blúzke. Pohľad do dekoltu síce mnohých mužov poteší, no košeľa napnutá na prasknutie príliš sexi nepôsobí.

Lucia Mokráňová sa mnohým divákom markizáckej Farmy vryla do pamäti, lebo šou opustila kvôli zraneniam až dvakrát. Počas pobytu na statku však pútala pozornosť aj svojimi krivkami, ktoré predvádzala v plavkách. 

Blondína disponuje pôvabmi, ktoré zaujmú nejedného muža. Lucia si je si toho vedomá a rada pošteklí fantáziu svojich obdivovateľov. Stačí rozopnúť o gombík naviac a nechať vyniknúť svoje prednosti. Tak to urobila aj na záberoch, ktoré sa najnovšie objavili na sociálnej sieti. 

Mokráňová si však evidentne nevšimla, že pod nadupaným dekoltom ukazuje aj nie príliš sexi detail. Jej blúzka totiž vyzerá, akoby mala každú chvíľu prasknúť. Ak si ju modelka oblečie aj nabudúce, možno budú dokonca lietať aj gombíky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu