Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajná svadba Zory Czoborovej (47): Zobrala si o 16-rokov mladšieho!

Zora Czoborová sa vo štvrtok podvečer vydala. Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová sa vo štvrtok podvečer vydala.

MODRA - Je z nej vydatá pani! Najznámejšia slovenská fitneska Zora Czoborová (47) prežíva v týchto dňoch najšťastnejšie chvíle svojho života. Vo štvrtok podvečer sa totiž tajne vydala. Jej vyvoleným sa stal o 14 rokov mladší priateľ Peter (31), s ktorým sa brunetka zasnúbila počas minuloročnej dovolenky v Karibiku.

Po mnohých nevydarených vzťahoch a rokoch hľadania Zora Czoborová konečne našla toho pravého! Jej vyvoleným sa stal o 14 rokov mladší pracovník v IT oblasti Peter. Tomu brunetka prisľúbila ruku už vlani v marci počas dovolenky v Karibiku. Svoje áno si však dvojica povedala až po takmer roku a pol. A to v úplnej tajnosti. 

Detaily svojej svadby fitneska dokonca do poslednej chvíle neprezradila ani svojim kamarátom. A nič konkrétne nechcela povedať ani nám. „Budeme to mať mimo Bratislavy, obrad aj hostinu na jednom mieste,“ povedala nám Czoborová v júli, no podrobnosti si nechala pre seba.  

Dnes je už jasné, že snúbenci si za svoj veľký deň zvolili netradične štvrtok. Svadba sa konala v romantickom hoteli v krásnom prostredí Malých Karpát a dokopy sa jej zúčastnilo približne 30 hostí. Dojem ako z rozprávky podčiarkli aj holubice, ktoré novomanželia krátko po bozku spoločne vypustili. Nevesta mala na sebe biele šaty z dielne španielskeho návrhára, za ktoré zacvakala vraj okolo 3000 eur. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu