Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Czoborovej zajačik zrazu hviezdou: Ohuroval svalmi... Všetky oči na ňom!

Zora Czoborová už svojho manžela Petra prestala skrývať. Na nedeľnom podujatí bol svalnáč stredobodom pozornosti. Zobraziť galériu (17)
Zora Czoborová už svojho manžela Petra prestala skrývať. Na nedeľnom podujatí bol svalnáč stredobodom pozornosti.

BRATISLAVA – Šťastná a hrdá! Zo Zory Czoborovej (47) je už pár dní vydatá pani. Svoje áno povedala o 14 rokov mladšiemu Petrovi (33), ktorého doposiaľ na verejnosti príliš neukazovala. Po svadbe sa ale očividne zmenil nielen rodinný stav bývalej fitnessky, ale aj prístup jej partnera k prominentným akciám. Novomanželia totiž v nedeľu zavítali do spoločnosti a svalnáč sa v sekunde stal stredobodom pozornosti.

Horúcou témou uplynulých dní bola okrem iného aj tajná svadba Zory Czoborovej, ktorá si v poslednom čase svoje súkromie úzkostlivo chránila. Pred médiami skrývala aj svojho mladšieho partnera Petra a na podujatia chodila prevažne s kamarátkami a známymi. V spoločnosti sa so svojou láskou ukázala len v máji tohto roka. „On sa nechce medializovať,” povedala nám vtedy brunetka.

Zdá sa však, že po uzavretí manželstva sa situácia zmenila a mladý muž si začal zvykať na to, že jeho tvár začína byť ľuďom známa. V nedeľu sme dvojicu stretli na petržalskom závodisku, kde sa konali konské preteky. So žiariacimi obrúčkami na rukách a dokonale tvarovanými postavami rozdávali Zora a Peter úsmevy na všetky strany.

Prítomné dámy si Czoborovej svalnáča obzerali s viditeľný záujmom, no on mal oči len pre svoju milú, ktorú s láskou držal za ruku. Tú zo zovretia uvoľnil len vtedy, keď ho Zora zoznamovala so svojimi známymi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu