Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Divoška Czoborová: Na vlastnej svadbe ako odtrhnutá z reťaze!

Zora Czoborová sa na vlastnej svadobnej hostine poriadne odviazala. Zobraziť galériu (24)
Zora Czoborová sa na vlastnej svadobnej hostine poriadne odviazala.

MODRA - Užila si to! Zora Czoborová (47) sa po dlhých rokoch slobodného života vo štvrtok vydala. Keďže sa pre tento krok odhodlala až v zrelom veku, je pravdepodobné, že išlo nielen o jej prvú, ale zároveň aj poslednú svadbu. Bývalá fitneska si preto svoj veľký deň vychutnávala plnými dúškami. Dôkazom sú aj naše fotografie z hostiny, na ktorých vidieť, že tmavovláska to poriadne roztočila. Hostia sa zrejme nestačili diviť, aké tanečné kreácie im nevesta predvádza.

Bujará zábava! Zo Zory Czoborovej je už vydatá pani. Bývalá fitneska si za svoj svadobný deň zvolila štvrtok a svoje áno povedala priateľovi Petrovi pod holým nebom v prostredí Malých Karpát. Po obrade nasledovala hostina na terase luxusného hotela. 

A hoci sa vraví, že nevesty si svoj veľký deň príliš neužijú, známa cvičiteľka toto tvrdenie úplne poprela. Stíhala sa nielen venovať svojim hosťom, ale sa aj poriadne zabávať. Svadobný žúr v jej podaní bola poriadna divočina. Zora predvádzala zaujímavé tanečné kreácie, vystrkovala zadoček a pohadzovala vlasmi. Na jej výkon na parkete novomanžel Peter pozeral s úsmevom na perách. Snáď mu to bude s neskrotnou divoškou klapať naveky vekov.

Fotografie z oslavy nájdete v našej GALÉRII

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu