Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajomstvá Zorinho vzťahu so zajačikom: V jej posteli striedal Žiga Pálffyho!

Zora Czoborová a Peter Illiás spolu chodili už pred rokmi, keď sa fitneska rozišla so Žigom Pálffym. Zobraziť galériu (6)
Zora Czoborová a Peter Illiás spolu chodili už pred rokmi, keď sa fitneska rozišla so Žigom Pálffym.

BRATISLAVA - Stará láska! Zora Czoborová (47) celkom prekvapila, keď sa rozhodla vydať za Petra Illiása (33). O 14 rokov mladšieho partnera totiž do spoločnosti v podstate nevodila, a tak to vyzeralo, že sú spolu len krátko. Ako však najnovšie vysvitlo, nešlo vôbec o unáhlený krok - áno si povedali po 4 rokoch vzťahu. A dokonca spolu chodili už aj v minulosti. Dali sa dokopy krátko po tom, čo sa fitneska rozišla s hokejistom Žigmundom Pálffym (42).

Láska, rozchod, návrat a svadba! Tak sa dá v skratke opísať vzťah Zory Czoborovej s jej manželom Petrom Illiásom. Vzali sa minulý štvrtok a mnohých tým prekvapili. V spoločnosti sme ich totiž stretli len v máji tohto roka a zdalo sa, že príliš dlho spolu nie sú. Opak je však pravdou. 

Bývalá fitneska dokázala tento vzťah tajiť dlhé štyri roky. Dôvodom bolo Petrovo odmietanie medializácie a Zora to rešpektovala. Po sobáši však pár detailov z ich spoločného života prezradila. Veľkou novinkou je, že párik už spolu v minulosti chodil. 

Czoborová spoznala Illiása po rozchode so Žigmundom Pálffym, ktorý ju kedysi tiež o ruku požiadal, no pred oltár ju nedostal. Mladý itečkár mal vtedy len 24 rokov. „Stále som mala v hlave ten vekový rozdiel. Nechcela som mladému chalanovi zväzovať krídla, neverila som, že náš vzťah by mohol fungovať... Preto som sa s ním nakoniec rozišla,” opísala cvičiteľka trojročný zväzok pre týždenník Šarm.

Tmavovláska sa potom ukazovala v spoločnosti po boku Borisa Baligu či Andreja Pulca. Nakoniec sa však do jej života opäť vrátil východniar Peter. „Ten človek kvôli mne zmenil celý život. Prisťahoval sa do Bratislavy, stále bol pri mne a ja som ho nepriamo odháňala. Mnohí si možno mysleli, že mi preskočilo, keď si beriem o 14 rokov mladšieho chlapa, no okrem toho, že ho milujem, nikto iný si to nezaslúži,” povedala pre spomínaný časopis. Po svadbe je teraz zo športovkyne Zora Illiás Czoborová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu