Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Naša moderátorka pár mesiacov po pôrode: Ukázala tip-top postavičku v plavkách!

Lucia Forman Habancová sa aj krátko po pôrode môže pýšiť dokonalou figúrou. Zobraziť galériu (15)
Lucia Forman Habancová sa aj krátko po pôrode môže pýšiť dokonalou figúrou. (Zdroj: archív L.F.H.)

BRATISLAVA - Wau, to sú krivky! Leto je už v plnom prúde a podobne ako väčšina ľudí, aj moderátorka Lucia Forman Habancová (32) si v tomto období dopriala poriadnu dávku oddychu. Spolu so svojou mladou rodinkou sa na viac ako týždeň vybrala na dovolenku do slnečného Talianska. A hoci je brunetka len pár mesiacov po pôrode, za svoje telo sa rozhodne hanbiť nemusí. Skôr naopak, tvár televízie TA3 je totiž majiteľkou figúry hodnej obdivu. Veď posúďte sami!

Moderátorka šoubiznisovej relácie Lucia Forman Habancová sa v novembri minulého roka stala mamičkou prvorodenej dcérky Lary. A hoci odvtedy ubehlo len 9 mesiacov, pri pohľade na jej telo by len málokto tipoval, že brunetka nedávno rodila. Tvár televízie TA3 sa totiž môže pochváliť postavičkou, ktorú by jej mohla závidieť nejedna žena. 

Známu Slovenku sme v tejto súvislosti kontaktovali, aby nám prezradila, ako svoje telo dostala tak rýchlo späť do formy. „S cvičením som začala až 2 mesiace po pôrode, skôr sa nedalo, lebo som musela rodiť cisárskym rezom. Najviac mi pomohol flowin, ktorý tiež profesionálne predcvičujem,“ prezradila pre topky.sk Forman Habancová. Tá má vraj vďaka pravidelnému cvičeniu 3x do týždňa späť svoje pôvodné krivky a naviac je ešte aj o 3 kilá ľahšia. 

To vidno aj na brunetkiných najnovších fotkách z dovolenky, ktorú si čerstvá mamička užívala spolu so svojou mladou rodinkou v Taliansku. „Boli sme 8 dní v Liddo di Jesolo, čo je niekoľko kilometrov od Benátok, takže samozrejme sme ani tie nemohli vynechať a strávili sme tam celý deň. Išli sme celá rodina, takže o zábavu bolo postarané, aj hlavne preto, že to bola prvá dovolenka s našou Larou,“ povedala nám moderátorka, ktorá si voľné dni v zahraničí naplno vychutnala. 

Lucia Forman Habancová sa aj pár mesiacov po pôrode dcérky Lary môže pochváliť perfektnou figúrou.
Zobraziť galériu (15)
Lucia Forman Habancová sa aj pár mesiacov po pôrode dcérky Lary môže pochváliť perfektnou figúrou.  (Zdroj: archív L.F.H.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu