Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tina porodila, Separ odpadol: Prominentná dcérka je už na svete... Vieme meno!

Speváčka Tina a raper Separ sa dnes stali rodičmi dcérky. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Tina a raper Separ sa dnes stali rodičmi dcérky. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Rodina sa rozrástla! Speváčka Martina Tina Csillaghová (30) a jej manžel, raper Separ, prežívajú v tomto momente najšťastnejšie chvíle svojho života. Umelkyňa sa totiž v sobotu večer stala mamičkou svojho druhého dieťatka. Na svet priviedla dcérku a ako nadšený otecko prezradil, bábätko je také krásne, že z toho odpadol. V nedeľu prominentní rodičia prezradili aj meno svojho pokladu.

Známa slovenská speváčka Martina Tina Csillagová v sobotu priviedla na svet svoje druhé dieťatko. S manželom, raperom Separom, sa stali rodičmi malej dcérky. Fanúšikom to oznámil šťastný otecko, vlastným menom Michael Kmeť, prostredníctvom sociálnej siete Instagram. „Je to za nami! Všetci sme zdraví... A malá je taká krásna, že som odpadol!“ neskrýval nadšenie. 

Umelkyňa sa v posledných dňoch už nevedela svojho malého pokladu dočkať. Podľa jej nedávnych slov na sociálnej by bolo zo zdravotných dôvodov najlepšie, aby porodila čo najskôr. Zdá sa však, že nakoniec všetko dobre dopadlo a pri príchode malého človiečika na svet nenastali žiadne komplikácie. Tina je už mamičkou aj syna Lea, ktorého má s futbalistom Richardom Lásikom. 

V nedeľu doobeda speváčka prezradila aj meno svojho druhého dieťatka. Dievčatko sa volá Tia Lilianna.Po takmer 19 hodinách sústredenej práce s mojím telom som sa stala svedkom niečoho, čo si budem už navždy prehrávať pred očami,okomentovala pôrod Tina.

Raper Separ sa na Instagrame pochválil fotkou z nemocnice a fanúšikom oznámil, že sa spolu so speváčkou Tinou stali rodičmi dcérky.
Zobraziť galériu (4)
Raper Separ sa na Instagrame pochválil fotkou z nemocnice a fanúšikom oznámil, že sa spolu so speváčkou Tinou stali rodičmi dcérky.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu