Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herec Jozef Vajda (59) sa oženil: Tajný obrad v deň narodenín!

Jozef Vajda a jeho partnerka Júlia pri odchode na sobáš. Zobraziť galériu (6)
Jozef Vajda a jeho partnerka Júlia pri odchode na sobáš.

BRATISLAVA - Je z neho ženáč! Jozef Vajda vo štvrtok oslavoval svoje 59. narodeniny. Tento deň však navždy zostane zapísaný v jeho pamäti aj z úplne iného dôvodu. Spolu s partnerkou Júliou si ho totiž vybrali za svoj svadobný.

Už sú aj oficiálne svoji! Pred deviatimi mesiacmi počas online rozhovoru na topkách Jozef Vajda nevylúčil, že sa ešte niekedy ožení. „Nikdy nehovor nikdy,” napísal k otázke ženby. A možno v tom čase už nad tým aj vážne uvažoval. 

Vo štvrtok poobede totiž tento životný krok naozaj urobil. Za manželku si vzal partnerku Júliu, s ktorou tvoril pár 12 rokov. „Na deň, keď som stretol July, nikdy nezabudnem. Z debaty, ktorá začala najprv trochu kostrbato, sa napokon vykľul príjemný rozhovor o ezoterike. Ukázalo sa, že nás spája rovnaký záujem o duchovnú podstatu života. Bol som uveličený, dovtedy som nestretol veľa ľudí,  s ktorými by som sa mohol  takto porozprávať,” napísal umelec vo svojej knihe Moja cesta.

Dvojica neskôr začala spolu bývať v blondínkinom dome v Devíne. V tejto bratislavskej časti sa nakoniec aj vzali, nie však na úrade, ale pod holým nebom. Viac informácií o svadbe nájdete zajtra na topkách. 

V bielom bola nielen nevesta Júlia, ale aj ženích Jozef Vajda.
Zobraziť galériu (6)
V bielom bola nielen nevesta Júlia, ale aj ženích Jozef Vajda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu