Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herec Jozef Vajda sa svadbe nebráni: Nikdy nehovor nikdy!

Herec Jozef Vajda bol online. Zobraziť galériu (2)
Herec Jozef Vajda bol online.

BRATISLAVA – Jozef Vajda (58) je všetkým veľmi dobre známy. Na konte má účinkovanie v mnohých divadelných predstaveniach, filmoch a seriáloch. Najnovšie sa nám prihovára prostredníctvom knihy s názvom Moja cesta, v ktorej čitateľom napríklad radí, ako zvládnuť krízové situácie a ako zlepšiť svoj život. Zaujímavosťou je, že pri písaní tohto diela vychádzal umelec z vlastných skúseností. Vo štvrtok prišiel na online rozhovor do topiek, aby vám odpovedal na vaše zvedavé otázky. Okrem iného prezradil tiež to, že sa nebráni myšlienke znovu sa oženiť.

Jozef Vajda sa narodil 31. júla 1955 v Žiline. Vyštudoval Vysokú školu múzických umení a od roku 1980 je zamestnaný v Slovenskom národnom divadle. Na konte má účinkovanie v mnohých filmoch, objavuje sa tiež v seriáloch. Naposledy ste ho mali možnosť vidieť v markizáckej Horúcej krvi alebo v jojkárskom sitkome Hoď svišťom.

Aj hlas Jozefa Vajdu je vďaka účinkovaniu v dabingu dobre známy. Po slovensky pomohol prehovoriť napríklad Michaelovi Douglasovi, Sylvesterovi Stallonemu, či Arnoldovi Schwarzeneggerovi.

V súkromí je herec rozvedený, ale šťastne zadaný s priateľkou Júliou. Má jednu dcéru. Sympatický umelec sa riadi teóriou, že aj vo vypätých situáciách musíte mať svoj život pevne v rukách. On sám sa o tom presvedčil v čase, keď musel čeliť rozpadu rodiny, vážnym finančným problémom a depresiám. To, že dokázal v tomto ťažkom období nájsť vnútornú rovnováhu, malo nečakaný pozitívny vplyv na jeho zdravotný stav. Tento zlomový moment ho priviedol k hlbšiemu zamysleniu nielen nad otázkami fyzického, ale aj mentálneho a emocionálneho zdravia. Svoje poznatky a skúsenosti sa preto rozhodol zhrnúť do knihy s názvom Moja cesta, ktorú nájdete aj v internetovom kníhkupectve.

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

24.10.2013 14:56 - otázka od Jarmila
Srdečne Vás pozdravujem Jožko, mám Vaše foto, keď ste ešte mali také pekné fúziky. Je to už dávno, veľmi ste sa mi vtedy páčili a fešák ste aj teraz. Bude aj autogramiáda? Pekný deň.
dobry den, autogramiada bude v presove a kosiciach, terminy najdete na facebooku a na internete. dakujem vam velmi pekne za vsetky otazky a zaujem, budem rad, ak vas moja kniha zaujime a neverte vsetkemu, co napisu novinari, mnoho veci je vytrhnutych z kontextu, pekny den vsetkym
24.10.2013 14:55 - otázka od KE
Jožo, to si už tak duchom úbohý, že sa hlúposťou potrebuješ na verejnosti prezentovať ? Je mi Ťa fakt ľúto, si hanbou svojej rodiny.
necitajte clanky, precitajte si knihu a som presvedceny, ze zmenite nazor
24.10.2013 14:54 - otázka od Pepo Chonder
Jozef vazim si ta ako herca, cloveka, prozaika a muza. Kto je vas najlepsi priatel spomedzi hercov?
zdravim pepo, momentalne maros kramar
24.10.2013 14:54 - otázka od Viktor
kde by som mohol ziskat vas podpis ?
napiste na adresu na facebook
24.10.2013 14:53 - otázka od Kika
Ste fajn herec ,sympaťák, vyžaruje z Vás pozitivná energia. Nec sa Vám darí, Vašu knihu si určite prečítam. Všetko dobré
dakujem, napodobne :)
24.10.2013 14:53 - otázka od Danka
Ahoj Jozko , kedysi som Vam neverila, neposobil ste na mna dobrym dojmom. Ale teraz akoby ste dozrel a Vas pohlad a gesta su presvedcive a vyhladavam filmy s Vami i ked nie som extra divak. Ale ked je tam Vajda tak neprepinam viac.Prajem vam vela uspechov .Ani neviem ako sa ta kniha vola ale ked mi cinkne do nosa tak asi ju precitam
kniha sa vola moja cesta, dakujem
24.10.2013 14:52 - otázka od Eva
Je pravda, že vediete na Slovensku nejakú nebezpečnú sektu? Istý človek to povedal rovno do tlače.
nemam o tom ziadnu znamost
24.10.2013 14:52 - otázka od peter
vela ludí v Košiaciach zaraba 320 eur mesacne,vedeli by ste žit z takej výplaty?peter
je to tazke, ale treba sa zamysliet vzdy pri volbach
24.10.2013 14:52 - otázka od olga
Dobrý den Jožko ,chcem Vás veľmi pekne pozdraviť a popriať veľa zdravia a veľa roboty ktorú mate rád.Ste môj oblúbený herec a milujem Váš hlas , veľmi mi chýbate na tv obrazovke.Prezradte kedy Vás uvidím na obrazovke v divadle nemám šťastie lebo Bratislava je ďaleko som až s východu takže som odkázana na telku.Vďaka za odpoveď.
dakujem pekne, v divadle skoro kazdy, na obrazovke uz opat coskoro
24.10.2013 14:51 - otázka od Daniela
Nemám otázku, iba vám chcem popriať pevné zdravie a veľa tvorivých myšlienok.Nech sa Vám aj naďalej darí. Pekný víkend želám.
dakujem pekne, napodobne
24.10.2013 14:51 - otázka od jahutan
ktoru svoju herecku rolu si vazite najviac? a za ktoru sa hanbite?
mc murphy z preletu nad kukucim hniezdom a o tych, za ktore sa hanbim nebudem radsej pisat
24.10.2013 14:50 - otázka od Sofa
Som prekvapena z takej otvorenej vypovede a drzim Vam palce, urcite to chcelo mnoho odvahy a isto to nebudete mat lahke u niektorych ludi... S odstupom casu mozete povedat, s ktoru zenou ste si skutocne rozumeli? Alebo ste taketo veci vobec neriesil? Inak som Vas asi pred 2 rokmi stretla na Devine, ako vhadzujete do separov.zberu odpad, tak to sa mi velmi pacilo. V tomto duchu mate pocit, ze ste si uz upratal aj vo svojom vnutri? Pomohlo to? Je to nieco na sposob Mullera "Uz nebudem nahy" ? Vopred dakujem za odpovede.
snazim sa upratat vo svojom vnutri a budem sa snazit cely zivot, dakujem
24.10.2013 14:48 - otázka od Janka
zdravím len tak, otec bol rodený Nimničan, ten kraj je moje prázdninové detstvo u babky.... nech sa darí
dakujem
24.10.2013 14:48 - otázka od Dada
Dobry den Jozko, fascinovali ste ma v ulohe generala v hre Tak sa na mna prilepila, uzasny komik ste, co som nejako dovtedy nepostrehla... Keby sme Vas v takejto polohe videli castejsie, to by nam veru bolo veselo :) Nech sa Vam dari :)
zdravim dada, urcite ma v podobnej ulohe uvidite v dalsich serialoch
24.10.2013 14:47 - otázka od Alena
Pekný deň,prajem,Jožko! A ženiť sa už nebudete? ;-)
nikdy nehovor nikdy
24.10.2013 14:47 - otázka od Peter Donutka
Dobry den Pan Jozef. Rozmyslate aj nad pokracovanim tejto knihy?
dobry den peter, ano, rozmyslam, nie sice tejto knihy, ale v spolupraci s katkou chcem urcite pokracovat
24.10.2013 14:47 - otázka od Palo
Majstre , ďakujeme za pekný kultury zážitok pri zhliadnutí Ryby v trojke , tá dámska presila dáva stále zabrať ? Čo za jed bol v tej rybe ?
som rad, ze sa vam to pacilo, ryba je jedovata sama od seba, ked je skazena
24.10.2013 14:46 - otázka od Natália
Dobrý deň, chcem sa spýtať či do svojho športového režimu zahŕňate aj beh, ako často behávate a aké boli Vaše začiatky s behom. Ďakujem. Majte sa:). Natália
dobry den, o tom vsetko pisem v mojej knihe, ale beh vas sprevadza od svojej mladosti, ak chcete, precitajte si o tom
24.10.2013 14:45 - otázka od Lucka
Dobrý deň Pán Vajda,som vaša fanušička,mám vás rada ,ste skvelý herec ,velmi trefne a presne dabujete Roberta Geissena :-) želám vám vela filmových alebo seriálových priležitostí :-) pekný deň :-)
dakujem, aj vam
24.10.2013 14:45 - otázka od silver
Nehnevajte sa,ale ste obyčajný Primitív,ktorý si myslí,že niečo znamená,ale nikdy ste nebol žiadny extra dobrý herec žiadna celebtrita,/celá vrita/kto už by také chujoviny čítal,iba taký primitiv ako Vy.Špatno sa pozerá na človeka,ktorému príroda degenerovala mozok a on sa stále tvári múdro.
je to vas nazor, dakujem
24.10.2013 14:45 - otázka od Monika
Dobrý den, cestujete rád? v jaké zemi se Vám líbilo nejvíce? Patříte mezi mé oblíbené herce. Pozdrav z ČR zasílá Monika, hezký den.
najviac sa mi pacilo v australii, pozdravujem do ceska
24.10.2013 14:44 - otázka od Mária
Dobrá deň p. Vajda, ste stále pekné chlapča, ja Vám len želám zdravie - lebo je vzácne, šťastie , lebo je krásne a veľa lásky , aby ste jej nemal málo
dakujem a vam tak isto, vsetko naj
24.10.2013 14:44 - otázka od gentleman
Prajem krásny deň: )Tiež Vám chcem vzdať poklonu,ste skvelý herec a hlavne človek,ktorý je nohami stále na zemi.Obdivovaný,priateľský a nie namyslený a arogantný.PS:Som vášnivým zberateľom autogramov a Váš mi chýba.Je nejaká možnosť získať ho?ĎAKUJEM a prajem krásny deň: )
napiste svoju adresu na moj facebook, poslem vam ju
24.10.2013 14:43 - otázka od Martin
Jozko, stretli ste sa niekedy s Djokovicom? Nezavidite niekedy panovi Vajdovi to cestovanie a ze sa natrapi so svojim zverencom trosku menej, ako vy v herectve?
s djokovicom sme sa stretli niekolkokrat, co sa tyka brata, viem, ze aj on to ma narocne, nikdy sme si nezavideli, vzdy sme si velmi priali jeden druhemu
24.10.2013 14:42 - otázka od Koloman Banschel
Dobry den Pan Vajda. Aky je Vas nazor na postavenie umelca v dnesnej spolocnosti. Myslite si, ze je mozne pre nezavisleho autora publikovat knihu alebo je potrebne dosiahnut urciteho spoloicenskeho postavenia? Vopred dakujem.
knihu moze vydat kazdy
24.10.2013 14:42 - otázka od Peter
zdravim Vas, clovece, cim starsi ste, tym ste krajsi, ako to robite??
recept je v mojej knihe :)
24.10.2013 14:41 - otázka od Kurt
Ahoj Jozko, ktory film je pre teba naj? (nemusi byt slovensky)
prelet nad kukucim hniezdom
24.10.2013 14:41 - otázka od Eva
Milý pán Vajda, videla som Vás v relácii o varení. Boli ste tam super. Rád varíte?
ked mam cas a chut, urcite
24.10.2013 14:41 - otázka od Marek
Zdravim Vas. Co sa sa Vam dabuje lepsie? Sylvester Stallone ci Robert Geissen?
zdravim marek, na to sa neda odpovedat, dabing ako dabing, kazdy je iny zaner
24.10.2013 14:40 - otázka od Monika
Dobrý deň pán Vajda obdivujem Vás ste sexi chlap bodaj by každý sa takto staral o seba ako Vy. Prajem Vám všetko dobre a nech sa Vám darí a dakujem za Vaše herecké úlohy najmä v Hod svišťom ste s Monikou Hilmerovou nemali chybu.
dakujem monika, aj vam vsetko dobre
24.10.2013 14:40 - otázka od Gabika von Belgium
Dobry den prajem pan Vajda. Ak sa niekedy stretneme nahodne v Bratislave a zmurknem na Vas, opatujete mi pozdrav rovnakym sposobom? :-) Ake mate plany na zimu, kde rad oddychujete v tomto case mimo BA? Dakujem.
dobry den, ked na mna zmurknete vyrazne, urcite si to vsimnem :)
24.10.2013 14:39 - otázka od Peto S.
ahoj jozko. som tvoj velky fanusik, ta tvoja reklama MR BOMBASTIK je supeeer !!! ako casto cvicis ? mas super telo... ked budem velky aj ja by som chcel mat take ruky ! s pozdravom peto... ;)
nazdar peto, urcite sa ti to podari :)
24.10.2013 14:39 - otázka od ola
mala som vas rada ,ale teraz po tom článku ste klesli v mojich očiach.A naviac som puchovčanka.
zdravim ola, clanky, ktore ste citali su povytrhavane z kontextu, s tym ja nic neurobim, precitajte si knihu, uvidite, ze je to inac.
24.10.2013 14:38 - otázka od Štefan Ziegler
Dobrý deň, vážim si Vašu prácu, napriek tomu si dovolím nasledovnú otázku: Ste v divadle lepší herec, ako v seriáloch? To bolo rečnícka otázka. V skutočnosti by som rád poznal váš všeobecný názor na vplyv seriálového herectva na divadelné (jeho úroveň) Niektorých hercov kedysi vyhnala z divadla politika, nevyháňa ich dnes seriál?
dobry den, divadlo je zaklad pre kazdeho herca, to ostatne je normalna praca. myslim si, ze dobre serialy nekazia hercov
24.10.2013 14:37 - otázka od marika
zdravim vas jozko ako sa mate vase herecke postavy mam velmi rada ci v divadle televizii aj dabingu ste vynikajuci a vas hlas velmi nadherny prajem vam este velmi vela krasnych hereckych uloh a zelam dobre zdravie a pohodu tak v hereckej profesii a tiez aj vo vasom sukromnom zivote majte sa fajn a vsetko dobre zelam
zdravim vas marika, dakujem pekne a prajem vam to iste
24.10.2013 14:36 - otázka od Jures
Zdravím pán Vajda.Rád by som sa spýtal či ste aj členom Zeitgeist movement alebo ste len poskytli svoj príjemný hlas pre dokument.Ďakujem za odpoveď a prajem Vám nech sa darí.
len som ho krstil
24.10.2013 14:36 - otázka od jadran
zdravim pan jozef, davnejsie som sledoval jednu relaciu kde ste si pozvali hostov k sebe na zahradku) vyzerali ste celkom vyrovnane ako sa udrziavate v kondicii?
o vsetko pisem vo svojej knihe :) najdolezitejsie je byt v pohode, ostatne pride samo
24.10.2013 14:33 - otázka od maria
Pozdrav leti z vychodu a otazka ? je pravda, že Vaš otec pochadza z dedinky pri Bardejove ? vdaka :)
zdravim maria, mam pochadza z hutky, pozdravujem na vychod.
24.10.2013 14:33 - otázka od Jozef
Počuvaj Ty pán herec.Doposial som si Ťa vážil,ako herca,ale kde si bol doposial,ako herec.2.Kde si našiel tých tisíc žien,veď to si sa musel zmýliť.A Ty si vedel v 14-tich načo máš ten pinďur.Zaujímavé,ale,ako si sa volal to si nevedel.Vysvetlij mi to Ty chválenkár.
zdravim menovce, urcite ste si knihu neprecitali, lebo pisem, ze som presiel takym obdobim, ze ked jeden kolega mi povedal, ze casanova ma tisic zien, tak som si pomyslel, ze som na najlepsej ceste prekonat ten rekord, nikde som sa v tej knizke nezmienil, ze som ten rekord prekonal, je to len uvaha. takze ak chcete, precitajte si ju
24.10.2013 14:31 - otázka od Jana
vyssie ste napisal, ze gentleman si uziva a mlci. je podla vas dobre pisat o mnozstve sexualnych partneriek?
nemenujem v nej ani jednu, tato kniha vobec nie je o sexe
24.10.2013 14:30 - otázka od Hela
Ahoj Jožko, určite si tvoju knižku kúpim aj prečítam, mám totižto taký podobný osud aj skoro vek. A ešte niečo. Nebude sa točiť pokračovanie Horúcej krvi? Maj sa pekne a všetko dobré prajem celej tvojej rodine.
zdravim vas hela, budem rad, ak si ju precitate, to ostatne je zalezitost televizie
24.10.2013 14:29 - otázka od Jana
Dobrý deň p. Vajda. Neni žiadnym tajomstvom, že meditujete a vyrovnali ste si dušu s telom. To vyžarovanie z Vás je priam nákazlivé v dobrom zmysle slova. No nie vždy to tak bolo. Chcem sa spýtať či dosiahnutie tejto harmónie bolo ťažké? A ako ste začínali? Nájdem to aj vo Vašej knihe?Ste mojou veľkou inšpiráciou. Želám Vám všetko dobré.
zdravim jana, vsetko najdete v mojej knihe, dakujem pekne
24.10.2013 14:28 - otázka od ajka
Zdravím pán Vajda...ste môj obľúbený herec...čo keby sme niekedy zašli spolu na kávu? rada by som Vás spoznala...ďakujem za odpoveď a prajem všetko dobré v osobnom aj pracovnom živote
zdravim ajka, pridte do divadla, najnovsie budem hrat v karpatskom thrilleri, mozno si dame aj kavu
24.10.2013 14:28 - otázka od Mims
Nemam otazku :) nech sa darí ;) very sexy ;)
dakujem, aj vam
24.10.2013 14:27 - otázka od simona
Dobrý deň pán Vajda :)) mohli by ste natočiť ešte neaký ten seriál alebo aj film, rada sa na Vás pozerám :) vyzeráte super a to mám len 21 rokov :-D ale taký prijemný ste na tv obrazovke, no aj náladu mám lepšiu ked vás niekde zazrem a páči sa mi aj Váš hlas :)
zdravim simona, urcite budu aj dalsie serialy, mozete sa spolahnut, uz buduci rok, dakujem
24.10.2013 14:27 - otázka od Peter
Pán Vajda, trochu ma prekvapilo Vaše otvorené priznanie sa k tým intímnostiam. Nemáte ani trochu hanby sám pred sebou, že ste žili (žijete) takým promiskuitným spôsobom života? Nemyslíte si, že je skôr chvály hodné byt človekom, ktorý je verný a váži si ženu?
ved prave, v tej knihe pisem o tej zasadnej zmene, asi ste to nedocitali do konca.
24.10.2013 14:26 - otázka od Peter
Dobrý deň. To ste pri toľkých ženách nemali strach že ochoriete? Nerozmýšlali ste niekedy nad pornofilmom?
vtedy som sa nad tym nezamyslal
24.10.2013 14:25 - otázka od eržika
joško, ľudia tvrdia, že si cigáň, ale mne to nevadí...tieš som cigánka. prajem veľa úspechov
ahoj erzika, podla tvojho mena to tak vyzera :) ale ziaden cigan sa nikdy nevolal vajda
24.10.2013 14:25 - otázka od ftdrr
Vy ste mal naozaj sex ako 14 ročný? to sa nehanbíte rozpravať. Vaši rodičia asi na to neboli moc pyšný
poznam aj mladsich :)
24.10.2013 14:25 - otázka od mirka
Zdravim, ako dlho ste tvorili svoju knihu? Ste s nou uplne spokojny alebo by ste nieco zmenili?
zdravim mirka, knihu sme s katkou pisali dva roky, menit by sme nechceli nic.
24.10.2013 14:24 - otázka od Peter
Ahoj Jozef, toto je trosku blba otazka ale ked si herec sa chcem spytat v akych filmoch si hral ked ta nepoznam zo ziadneho filmu a na divadelne predstavenia nechodim a serialy nepozeram? A este jedna ci posilujes a beres nejake suplementy dik. Peter
nazdar peter, to je v pohode, ze ma nepoznas, ani ja teba, nemusi poznat kazdy kazdeho. vyzivove doplnky neberiem, vsetko, co potrebujeme, mame v prirode.
24.10.2013 14:23 - otázka od Matej
Dobry den prajem Ja nemam otazku len chcem povedat, ze pan Jozef ma neskutocnu charizmu a je velmi sympaticky pan a stramak v pravom slova zmysle. Vela uspechov prajem
velmi vam dakujem
24.10.2013 14:23 - otázka od L
Dobrý deň...No, kniha sa zdá byť zaujímavá... Zaujímalo by ma ako vyzerá váš typický deň?
typicky den? tak snazim sa zacat nejakym dychovym cvicenim, priliz neranajkujem, pijem len ovocne stavy, pokial mam volne dopoludnie, cvicim alebo si idem zabehat, potom zacina divadelna skuska, nejaky lahky obed, nakrucanie, lahka vecera, verne predstavenie a po nom spat.
24.10.2013 14:21 - otázka od tatiana
dobry den ako zvyknete relaxovat ?
zdravim tatiana, teraz uz najradsej pri meditacii alebo dychovych cviceniach, alebo pri sporte, zavisi od momentalnej situacie, na to, na co je cas...
24.10.2013 14:20 - otázka od janka
Jozef váš hlas patrí aj ku Geissenovcom, myslím si, že je ešte lepší ako skutočný ich hlas, čo poviete na tieto zábavné figúrky? Bavíte sa pri ich dabovaní tak ako my pri ich sledovaní :)
zdravim janka, naozaj sa bavim dost, su to figurky, ale mozem povedat, ze mna tento projekt az tak nezaujima. svoju pracu si urobim, ale ze by som sa na nich pozeral... proti gustu ziaden disputat.
24.10.2013 14:19 - otázka od dida
Mne napadla taka jednoducha otazka - ake je vase najoblubenejsie jedlo?
dobry den dida, velmi rad mam jahnaci gulas, ktory si navarim v spolocnosti priatelov.
24.10.2013 14:18 - otázka od peter
co mam urobit,aby som schudol cca 20 kg ,peter
zdravim peter, je to vsetko o pravidelnom pohybe, vyvazenej strave a pokojnej mysli, lebo aj zo stresu sa niekedy pribera. moja kniha sice nie je o chudnuti, ale ked si ju pozorne precitate, moze vam pomoct najst vnutornu rovnovahu a mozno dospejete k tomu, ze schudnete dvadsat kil.
24.10.2013 14:16 - otázka od Martina Kulhova
Dobrý deň Vám prajem. Sledovala som všetky seriály, v ktorých ste doteraz účinkovali. Na ktorom z nich sa Vám pracovalo najlepšie? Ďakujem za odpoveď. Martina
dobry den martina, z tych dramaticky serialov to bola ordinacia, z komedialnych hod svistom
24.10.2013 14:15 - otázka od Mima
Zdravíčko. Ste zaujímavý a sympatický herec myslím že s mimoriadnymi hereckými kvalitami. Zaujímalo by ma, čo Vás ale úprimne viedlo k napísaniu knihy. Dík a želám všetko dobré a ešte veľa peknej tvorby.
dobry den mima, potreba podelit sa s ostatnymi ludmi o skusenosti, ktore mi zmenili zivot a niekam ma posunuli, pretoze si myslim, ze podobne problemy ma viacero ludi na tomto svete. a ak to moze niekomu pomoct, budem rad, vsetko dobre aj vam :)
24.10.2013 14:13 - otázka od danka
Vy ste tusim nedavno vydavali dceru. Dedom este nebudete? :)
zdravim danka, zatial o nicom neviem, aj ked by som bol rad, keby som sa nim stal, ale urcite to pride :)
24.10.2013 14:12 - otázka od kohut
Opíš nám sex s pannou Belohorcovou
zdravim kohut, gentleman si uziva a mlci :)
24.10.2013 14:12 - otázka od Maja
Pekný deň Vám, ja nemám otázku, len chcem povedať, že ste sympatický fešák , prajem Vám veľa pevného zdravia a spokojnosti.
zdravim maja, dakujem pekne, ja vam tak isto, dakujem.
24.10.2013 14:12 - otázka od peter
dobry den, ked sa tak spätne pozriete na svoj doterajsi zivot urobili by ste nieco inak? dakujem za odpoved
zdravim vas peter, nelutujem nic, co sa stalo, aj v tych tazkych situaciach sa da najst nieco pozitivne, ved o tom nakoniec pisem v mojej knihe :)
24.10.2013 14:10 - otázka od maja
par stran mam uz precitanych a fascinuje ma, ze sa da urobit dohoda s muchami a komarmi, aby neotravovali. To by ste nas mohli naucit...
dobry den maja, treba si to vyskusat :) to som sa neucil, prislo to samo :)
24.10.2013 14:10 - otázka od Dano Drevo
boli ste v ŠTB
dobry den dano, zaujimava otazka, zatial o tom neviem :)
24.10.2013 14:09 - otázka od juraj
Ako sa vám spolupracovalo s pani Leškovou?
vyborne, bola to uzasna spolupraca, maximalne sme si rozumeli, sme na jednej vlnovej dlzke :)
24.10.2013 14:09 - otázka od natalia
Zdravim pan Vajda. Cim to je, ze mate taku obrovsku charizmu? Pekny den prajem Nat
dobry den natalia, na tuto otazku sa da dost tazko odpovedat, mozno na vas tak posobim, neviem, ci aj na druhych, v kazdom pripade dakujem :)
24.10.2013 14:08 - otázka od petra
Vyzerate uplne super. Tocia sa okolo vas fanynky aj dnes? :)
zdravim vas petra, tak tocia, len si to uz tak neuvedomujem. je to prijemny pocit, ked je o herca zaujem. dakujem vam pekne za kompliment. :)
24.10.2013 14:07 - otázka od andy
Dobry den Jozef, velmi ma zauijma Vasa kniha. Co sa Vam na nej paci najviac? ktora cast?
dobry den andy, nedelil by som to na casti, knihu je dolezite precitat si ako celok, kedze jedno od druheho nemozno oddelit, lebo na kazdej ceste je aj zaciatok i koniec a asi najviac sa mi bude pacit, ked ten koniec bude dobry. ked vas zaujima pohyb a sport, je tam velka cast o tom. ak sa zaujimate o zdrave stravovanie alebo meditaciu, tiez si pridete na svoje.
24.10.2013 14:03 - otázka od Veronika
Tak určite si ju rada aj prečítam :-)
dakujem, su tam velmi zaujimave cviky, dufam, ze vas nieco z toho chyti :)
24.10.2013 14:00 - otázka od Mirec
Jozko zdravim,ako si spominas na tvojho kamarata Eda Becka,chodil na Kurty,chudak uz je tam nejaky cas.moc mi o tebe rozpraval,ako ste boli spolu u Bolka..moc ta mam rad ako cloveka a herca...tu knizku si kupim k vianociam,,si skvely chlap..cus
nazdar mirec, rad si na to spominam, aj ked to uz bolo davno. dakujem pekne za kompliment, velmi ma potesil. prajem pekne vianocne citanie.
24.10.2013 13:58 - otázka od Veronika
Dobrý deň p.Vajda,určite si Vašu knihu rada kúpim.
zdravim vas veronika, dakujem vam pekne, buder rad, ak si ju aj precitate :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu