Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Silvia Kucherenko sa pochválila mamou (56): Fíha, veď vyzerá mladšie ako ona!

Podľa fanúšikov Silvie Kucherenko vyzerá jej mama mladšie než tridsiatničky. Zobraziť galériu (5)
Podľa fanúšikov Silvie Kucherenko vyzerá jej mama mladšie než tridsiatničky.

BRATISLAVA - Samé komplimenty! Silvia Kucherenko (31) pravidelne zásobuje fanúšikov na sociálnych sieťach svojimi fotkami. No nevynecháva ani rodinných príslušníkov. Aktuálne sa pochválila svojou maminou Monikou (56). Tá všetkých doslova očarila. Vidieť totiž, že sa o seba stará - do vrecka by strčila aj oveľa mladšie ročníky. Niektorí diskutéri by jej podľa snímky dokonca tipovali menej rokov, než má jej známa dcéra.

Tromfla ju vlastná mama! Silvia Kucherenko nedávno namiesto vlastnej fotografie vystavila na sociálnej sieti Facebook záber svojej najbližšej príbuznej. A spustila tým doslova lavínu takzvaných lajkov aj pozitívnych komentárov. 

Fanúšikovia modelky totiž nemohli uveriť, že upravená blondína s minimálnym množstvom mejkapu na tvári je Silviina mama. „Toto je mamina? Vyzerá skôr na rovesníčku,” tvrdila jedna z diskutujúcich a iná zašla ešte ďalej: „Neskutočné. Viac ako 26 rokov jej nehádam.” Samotná Kucherenko bude mať pritom o pár dní už 32 rokov. 

Je však jasné, že za svoj vzhľad Monika Horváthová vďačí nielen génom. Skrášľujúce zákroky si však evidentne dávkuje s citom. „Samozrejme, žena v tomto veku sa musí o seba prirodzene starať,” poznamenala k tejto téme dcéra Silvia. „Ja som super imidž poradca,” dodala. A zatiaľ jej to v tejto úlohe naozaj vychádza... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu